Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ennél sokkal komolyabb öltözői botrányok is voltak, de egyébként Casillas végül nagy balhék közepette el is ment, Ramos a nagy madridista a tavalyi nyarat végig fenyegetőzéssel töltötte, hogyha Perez nem virítja neki a komolyabb lóvét akkor lelép a Unitedbe, Pepe teljesítménye nevetséges volt (év végére össszekapta magát az tény), Marcelot nem tudom de az ő pacekjából is kinézem hogy túl sokat dumált.Veidt_madridista írta:Ja, tökre hihető hogy Perez ki akarta rakni a negy csapatkapitanyt.Nero. írta:Ezt simán elhiszem, de szerintem ebben a társaságban még benne volt CR is.
Ja, tökre hihető hogy Perez ki akarta rakni a negy csapatkapitanyt.Nero. írta:Ezt simán elhiszem, de szerintem ebben a társaságban még benne volt CR is.
Akkor most nezd meg ezeknek a csapatoknak a 3 kpsat.palesz77 írta:Dortmund, Napoli, PSG - tavaly mindenkepp -, München, Juve, City, Pool. Most hirtelen. Nem labdaszerző nélkül játszanak, hanem olyan emberekkel, akiknek a vedekezes mellett a tamadasokban is fontos szerepuk van, elég nagy különbség..BBC írta:Mint pl? Melyik csapat jatszik labdaszerzo nelkul?
Jobbulást neki, de nekünk ez most jó.MessiNeymarSuarez írta:Az kemény, súlyosabb a sérülés mint gondolták, Casemironak lábtörése van![]()
NSO szerint törés van a szárkapocscsontjában, és kb 3 hétig out.
Dortmund, Napoli, PSG - tavaly mindenkepp -, München, Juve, City, Pool. Most hirtelen. Nem labdaszerző nélkül játszanak, hanem olyan emberekkel, akiknek a vedekezes mellett a tamadasokban is fontos szerepuk van, elég nagy különbség..BBC írta:Mint pl? Melyik csapat jatszik labdaszerzo nelkul?
Mint pl? Melyik csapat jatszik labdaszerzo nelkul?palesz77 írta: Miert kene annak lenniuk? Sok csapat jatszik ugy, hogy nincs olyan rombolo emberuk, aki tamadasban keveset ad, megse Barca B-k. Persze ugy is nyerhetnek, hogy egy rangadon ok az alarendeltebbek, de en ha a Real edzoje lennek, biztos nem erre mennek ra.
Szerintem itt LG arra gondol, hogy pl a RM Európa egyik legjobb kontracsapata és ehhez egy olyan emberke jobban illik, aki 1-1ben nagyon jól védekezik és jók a hosszú labdái.palesz77 írta:Miert kene annak lenniuk? Sok csapat jatszik ugy, hogy nincs olyan rombolo emberuk, aki tamadasban keveset ad, megse Barca B-k. Persze ugy is nyerhetnek, hogy egy rangadon ok az alarendeltebbek, de en ha a Real edzoje lennek, biztos nem erre mennek ra.LG írta:De miért, hogy egy Barca B legyenek?

Miert kene annak lenniuk? Sok csapat jatszik ugy, hogy nincs olyan rombolo emberuk, aki tamadasban keveset ad, megse Barca B-k. Persze ugy is nyerhetnek, hogy egy rangadon ok az alarendeltebbek, de en ha a Real edzoje lennek, biztos nem erre mennek ra.LG írta:De miért, hogy egy Barca B legyenek?
De miért, hogy egy Barca B legyenek? Ezt a Barcát nem lehet legyőzni hasonló játékkal, mint amilyet játszik, nyilvánvaló, hogy mást kell játszaniuk a riválisoknak. Azzal sem biztos, hogy győznek, de legalább nem esélytelenek.palesz77 írta:Jelenleg lehet nem egy Busi tipusu ember kene, de akar milyen hulyen is hangzik, en nem azt az iranyt vinnem tovabb, amivel tavaly megnyertek a BL-t. Normalis csapatvedekezes mellett meg nem feltetlen kell egy Casemiro.

Nero. írta:Gondolom a felidei eredmeny is azt igazolja hogy nekik nem Casemirora van szukseguk hanem egy teljesen mas tipusu kozeppalyasra.
Mivan a negyszeres vilag legjobbja nem brillirozik?
palesz77 írta:Ramosnak ez a kezezes utani arcfogos fetrenges lesz a vedjegye iden latom..Csak most nem ette meg a biro.
Soriano meg eleg lazan bepanenkazta. Kivancsi vagyok megforditjak-e, CR-t ahhoz le kene hozni szerintem..