Sorozatok & TV-műsorok
- balinteer
- Capitá del Barça
Láttam az összes eddigi részt, én nekem nagyon bejön ez a dark feeling, rendőrségi ügyek és maga Jim Gordon és a többiek története más szemszögből.
Sokat azért nem kell belelátni, de akit érdekel ez az univerzum annak tuti be fog jönni.
Sokat azért nem kell belelátni, de akit érdekel ez az univerzum annak tuti be fog jönni.
EuroBarca NFL League Season 17/18: 1st Place
- Nervo
- Capitá del Barça
A Gotham sorozatot látta már valaki?? vélemény? 

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Emmy 2016

Most végeztem a Narcos második évadával. Nagyon erős volt olyan 7.-8. részig onnantól kicsit gyengült de így is elképesztően jó sorozat volt! Várom a 3. évadot habár a Cali kartell kevésbé érdekel 

"Xavi is more important than the coach"
Vicente Del Bosque
Vicente Del Bosque
Járt valaki úgy rajtam kívül, hogy befejezte a Mr. Robot c. sorozatot, mert irritálta a főszereplő arckifejezése, és egy értelmes karakter nem volt benne számára?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
-
- aka Game90
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- aka Game90
Narcos s02e01-hez már van felirat! 

- geridoss
- Director del Fútbol
Anyumék nézték az első évadot, az tetszett nekik, de sajnos bővebb tájékoztatást nem tudok róla adni.MQuCsabi írta:Valaki adna nekem infot a 'Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot'ról?

Ők szeretik azért az igényesebb sorozatokat, szóval lehet bízni az ízlésükben.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Még anno tavaly októberben tettem fel a kérdést, hogy érdemes-e belekezdenem a Sherlock című sorozatba. Így utólag is köszönöm a válaszokat, a nyáron végre sikerült elkezdenem, most fejeztem be a 2. évadot és hát a sorozat zseniális.
A 2. évad utolsó részével kapcsoltban:
Mindenesetre nemsokára belekezdek a 3. évadba is, már nagyon várom. 

A 2. évad utolsó részével kapcsoltban:

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
FAllent akkor lepörgetem hétvégén, belefér még a keretbe
Két részt néztem a Dominionból, kicsit gagyin vannak megcsinálva az akciók, egyelőre ez az érzésem, aztán meglátjuk az összképet.
Az észlelést pörgette valaki? Harmadik évadot nemsokára befejezem, elején volt időszak, mikor kicsit beleuntam, aztán annyira rákaptam, hogy sorban toltam a részeket. Nagyon jó sorozat lett. Kíváncis vagoyk, hogy tudják normálisan lezárni.

Az észlelést pörgette valaki? Harmadik évadot nemsokára befejezem, elején volt időszak, mikor kicsit beleuntam, aztán annyira rákaptam, hogy sorban toltam a részeket. Nagyon jó sorozat lett. Kíváncis vagoyk, hogy tudják normálisan lezárni.

- Chino
- Llegenda del Barça
Én is szeretem ezt a stílust, de a Dominion pont nem jött be. Pedig az alapját, a Légiót bírtam, de színvonalban nem közelíti meg. Akkor már inkább a Fallen, bár az csak 3 rész.MQuCsabi írta:Ami meg ujdonsag szamomra a tizen sorozat kozul, amit nezek, a DOMINION. En mindent szeretek, ami angyalos vagy fantasy, ugyhogy ez is a kedvenceim kozt lesz.
Forca Barca!!!!
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Roma-t elkezdtem nézni, nagyon tetszik, kíváncsi leszek, hogy fogják visszaadni az eseményeket, az első évaddal nemsokára végzek.
A sebész. Ez elég durvának ígérkezik, az első részt néztem most meg. A bajom ezzel is az, hogy pörgök, meg rohanó világ stb. hülyeségek és vissza kell hozzá lassulnom, mint a Gengszter korzóhoz, hogy élvezni tudjam .
Valószínű nagyon aprólékosan be fogja mutatni az orvoslás és a társadalom fejlődését. VAlaki tudna erről írni pár sort?
A sebész. Ez elég durvának ígérkezik, az első részt néztem most meg. A bajom ezzel is az, hogy pörgök, meg rohanó világ stb. hülyeségek és vissza kell hozzá lassulnom, mint a Gengszter korzóhoz, hogy élvezni tudjam .

- Chino
- Llegenda del Barça
A Preacherrel az az igazság, hogy elsősorban a büdzsé miatt nem tudták szabadjára engedni a történetet. Az első évad gyakorlatilag teljes egészében egy prequel, amit a képregényben egy fél füzetben, dialógusként mesélnek el. Valahogy muszáj volt lezárni, ami kicsit egyszerű lett. A második évadban számíthatunk rá, hogy beindul a bugi, főleg, hogy már a Gyilkosok Szentjét is elszabadították.MQuCsabi írta:Preachert kivégeztem, imádom, viszont.....
Én most tartok a 6. résznél. Alapból nem igazán tetszenek az ilyen Stephen King - szerű adaptációk, de ez ütött. Kicsit tudathasadásos állapotban vagyok, mert úgy an bloc semmit sem tudok kiemelni belőle (talán Winona Ryder játéka), de egyszerűen nem tudom abbahagyni.geridoss írta:Végignéztem a Stranger thingst. Nagyon tetszett, kategóriájában az eddigi legjobb, amit valaha láttam. Aki kacérkodik a gondolattal, hogy elkezdje, az ne habozzon. A többiek is adhatnak neki egy próbát.
A Lucifert én is nagyon tudom ajánlani, viszont kizárólag angolul, magyar szinkronnal több, mint nevetséges.geridoss írta:Amiket láttam/nézek: TWD, GoT, Breaking Bad, House of Cards (2. évadig), Mr. Robot (1. évad), Vikings, True Detective (1. évad), Sherlock. (kb a negyedét sikerült leírni annak, amiken túl vagyok)
Lehet akár horror, thriller vonal is, sőt, igazából ez lenne a legjobb (American Horror Story kilőve, az egyáltalán nem tetszett, nekem gagyi). De szívesen veszek mást is.
Misztikus/horror vonalon ami még bejött az az Outcast, meg persze a Preacher. Esetleg Salem, Penny DF, AHS.
Forca Barca!!!!
-
- aka Game90
Ballers:
Finoman szólva, láttam már jobb sorozatot is, de valamiért mégis sikerült lepörgetnem az eddigi részeket két nap alatt
Ricky meg a legnagyobb forma 
Finoman szólva, láttam már jobb sorozatot is, de valamiért mégis sikerült lepörgetnem az eddigi részeket két nap alatt

- geridoss
- Director del Fútbol
Köszi nektek, ezekkel el is leszek egy darabig! 

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Ajánlom a Penny Dreadfult mindenkinek, rohadt jó kis sori, 3 évad csak.