Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyetértek. Dani és Rakéta teljesen jól kiegészítették egymást. Ugye sokat szívtunk azzal, hogy Alves fentragadt, sok területet hagyott maga után, ezt viszont kiválóan lefedte a rengeteget melózó Rakitic, Alves meg felelt a támadásokért, és amikor visszaért akkor természetesen a védekezésért is.palesz77 írta:Max nyáron megy szerintem, de akkor is csak akkor, ha nem tud visszatalálni a régi formájához. Monbdjuk kérdéses, hogy ez menni fog-e, mert más a szerepköre idén, és egyelőre ezt nem sikerült magáévá tenni. Alves most nincs, pedig a támadásokban sokat javított Rakitic megítélésén, kegyetlen sokat adott Dani. SR szezon elején még szerintem hasonlóan jó volt, most kicsit beszürkült, Rakéta meg sajna a kreativitás hiányában szenved mostanság. Elpattannak a labdák, szinte semmit nem tesz az előrejátékhoz.. Érthető szerintem, hogy kimarad, de a távozás erős reakció lenne.
Viszont ezzel népszerű nem leszek, de ha újra a középpályás dominanciára akarunk építeni, akkor szerintem ténylegesen kiszorul a kezdőből. De ahhoz hozni is kell valakit, szóval alaból lehet ő lesz a "véráldozata" a dolognak. De ez nagyon a jövő zenéje, lehet nem is ebbe az irányba akar elmenni majd az új edző - ha lesz, ha Lucho marad, alapból nincs kérdés -, de szerintem egy arculatváltásnál ő már nem lenne olyan fontos és hasznos elem, mint amilyen ebbe a csapatba.
Denis tegnap az 5 méteres passzokat képtelen volt végrehajtani, aminek köszönhető volt az is, hogy a rohanásban képtelen volt a csapat végigvinni egy kontrát.TripleH írta:Viszont DS annál előbb, tegnap is miután beállt Ininek nem egyedül kellett fazont szabnia a támadó játéknak a kp-n, egyből jobban ment neki is.
Viszont DS annál előbb, tegnap is miután beállt Ininek nem egyedül kellett fazont szabnia a támadó játéknak a kp-n, egyből jobban ment neki is.Nero. írta:Dehogy megy. Ide köti mindene, kicsit ossze kell kapnia magát ennyi az egész AG sosem fogja kiszorítani.
vagy akár le is lehetne tenni a padra 2-3 meccsre, mert tényleg nincs bombaformában...palesz77 írta:Nem tudom mi történt vele, de nála is nagyon félrement valami mostanában. A Granada ellen kb védőt játszva parádézott, de azon kívül nagyon gyenge. Ma 1 labdát szerzett összesen, szerintem egész Barcás karrierje leggyengébb meccse ilyen szempontból. Remélem a válogatottban feltöltődik, mert nagyon jól kezdte a szezont, jó lenne újra azt a Rakiticet látni a pályán..
Szabadidejében gázszerelést akar tanulni szép környezetben.corol írta:http://www.origo.hu/foci-eb-2016/light/ ... kitic.html
A jó édes.... már mint a Lőrincnek.![]()
![]()
![]()
![]()
Látom. Magyarázkodik mint egy kisgyerek, hogy ez "személyes vélemény" meg boldogok vagyunk. Akkor is idióta.MessiNeymarSuarez írta:Azóta már kimagyarázta hogy jól érzik magukat és nem akar távozni Rakéta, csak utalt arra hogy telített lett a KP poszt
Azóta már kimagyarázta hogy jól érzik magukat és nem akar távozni Rakéta, csak utalt arra hogy telített lett a KP posztVaratrix írta:http://www.goal.com/en-gb/news/3277/la- ... ID=AR_RS_1
Ennyire hülye nme lehet egy ügynök még ha igy gondolja akkor sem.