Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor ezt a Raffinha kerdést jól benéztemTromort77 írta:Abban egyetértek, hogy nem feltétlen nyúlt bele jól a meccsbe LE, de Rafinha a padon sem volt, kimaradt a keretből.Geri777 írta:...
Abban egyetértek, hogy nem feltétlen nyúlt bele jól a meccsbe LE, de Rafinha a padon sem volt, kimaradt a keretből.Geri777 írta:...
Hogyne, túlozni minek? Fél éve a bajnokság utolsó harmadában 1ö pont hátrányból jött föl a Madrid. 5, 7, 3 vagy más különbség szeptember közepén sokat nem oszt.Nero. írta:Köszönjük meg Patoéknak a mai döntetlent, mert majdnem elment egy ötössel a Madrid.
De mintha nekünk olyan sok helyzetünk lett volna. Domináltunk sokáig, fölényben voltunk, de minden ment csak helyzeteket nem tudtunk kidolgozni. Maga a gólunk is egy ránk nem annyira jellemző elemből jött össze. Számomra ez az aggasztó, hogy nem tudtunk komoly helyzeteket kialakítani. Illetve a második félidős Atma váltásra nem tudtunk reagálni. Fejben totál lemaradtunk. Az a kapott gól meg ezen a szinten nevetséges sajnos.Waleba10 írta:az a vicc hogy grízman, gameiro, torres, correa... ennek a 4 embernek jó ha egész meccsen 4 labda érintése volt, abból 1 grízman lövés, 1 mákos torres kötény, meg ez a mákos correa gól, meg volt valahol 1 passzuk... és ennyi ba.dmeg, ennyi.... Masch meg elcsúszik, múltkor meg Matyi bombázza ki 2 méterről...... ah kész, de inkább most dobáljuk el amit el kell, aztán tavasszal, meg hozzunk mindent....
Ezt en se ertem amugy, ha jol remlik kapuraloves nelkul zarta a meccset - a szabadon kivul -, en eddig azt hittem, az ilyenek miatt kellett egy jobb tamadot igazolni.. De ha teneg csak a Gijon szintu csapatok elleni rotalasra jott Paco, akkor azert felesleges volt 30 milliot adni.visca el barca írta:alcacert nem tudom minek vettük, suarez ma annyira gyenge volt, hogy hihetetlen.
sajnos most már még ápolni is lehet pályán.Tobias88 írta:Nem ment ma a játék, rendben.
De a foci jövőjével népszerűségével kapcsolatban sokkal fontosabb kérdés, hogy amíg az időhúzást nem szankcionálják komolyabban addig további sok sok unalmas meccsre készülhetünk fel. Mennyibe tartott volna a bírónak itt mondjuk 6 perc hosszabbítást benyomni? Mert annyit biztosan állt a játék az Atletico miatt.
Persze a színészkedést is büntették sárgával pár éve, most már arról is lemondtak...
olyat csak a realnak lehet. őket szokták addig játszatni minden meccsen még gólt nem lőnek.Tobias88 írta:Mennyibe tartott volna a bírónak itt mondjuk 6 perc hosszabbítást benyomni?
Naja, ilyenkor jön az hogy zárkózhatunk, aztán le X-elünk vagy kikapunk...visca el barca írta:így hogy a balett csak X-elt, picit nyugodtabb vagyok, talán nem vágok magamon eret egy X után sem. de azért nyerjünk csak