Lehetne oda találni szerintem bőven embert, maximum kockázatos lenne, és közben a sztároknak meg kéne mondani, hogy ők is védekezzenek. Kroos se halna bele, most is vannak kiváló meccsei hátrafele is, csak oda kéne pirítani neki jobban - meg akkor lehet többet kéne pihennie. Nálunk Neymar fut mint a veszettegér sokszor, és Messi is védekezik ismét már 3 éve zsinórban, ezek után nincs olyan játékos szerintem, akit ne lehetne rávenni a munkára..

Akkor meg nem lehetetlen találni egy középső embert hasonló profillal, mert tehetségből van most oda azért elég sok. Paredes, Weigl, Xhaka, Jorginho, Neves például, akiket én is ismerek, és stílusra passzolnának a leírásba. Nyilván kérdéses mindegyiküknél, hogy azt a szintet mennyire ütnék meg, de erre vannak a szakemberek, hogy ezt eldöntsék, és felkutassák az ilyen játékosokat. A lényeg, hogy nem lenne ez lehetetlen, lehetne olyan btb-t is venni, mint akiket TripleH írt, abból is van biztos még sok, csak mellé csapatszintű változásokat is eszközölni kéne, és inkább itt van a bökkenő a Realnál szerintem.