Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Robi valóban jó teljesítményt nyújt, de neki az eredeti posztja kp, ahol még jobb lehetne... Ezért irtam... Kb. mint Masch, remek védő, de még jobb vkp...randomguy írta:semmi értelme robit visszarakni kp-ra, amg ilyen teljesitményre képes. sokkal többet tud adni a csapatnak jhv-ként mint kp-sként. meg amúgy is, ha denis nem válna be még mindig ott van rafinha, gomes, arda.3. Robi elég lesz-e jobb hátvédnek, vagy inkább visszamegy a Kp-ra, pl. mert Denis nem válik be.
Jordi Mestre (Vice-President): "We know Hector Bellerin is a Cule. Wenger convinced him and promised him something we could not. We could not make that promise to Hector then, that he would play ahead of Dani Alves in the next two years. There is a possibility that Hector Bellerin could return to Barcelona." [sport]
semmi értelme robit visszarakni kp-ra, amg ilyen teljesitményre képes. sokkal többet tud adni a csapatnak jhv-ként mint kp-sként. meg amúgy is, ha denis nem válna be még mindig ott van rafinha, gomes, arda.3. Robi elég lesz-e jobb hátvédnek, vagy inkább visszamegy a Kp-ra, pl. mert Denis nem válik be.
Az biztos, hogy a B-ben van kölcsönben a többit nem tudom, de annyi biztos, hogy nem egyből az A-ban fogjuk padoztatni, ha megkapja a hiányzó papírját. Ha pedig a B-ben beválik akkor biztosan megvesszük majd. Viszont a lényegen ez sem változtatna, mert jövőre ebben az esetben már a mi játékosunk lenne, de én kölcsön adnám egy évre, hogy fejlődjön.TripleH írta: Ha jól tudom, ő a B-Ben kölcsönben van, és ha minimum 5 A keretes meccsen pályára lep akkor automatikusan aktivaljuk az 5 millás vételi árat.
Ha jól tudom, ő a B-Ben kölcsönben van, és ha minimum 5 A keretes meccsen pályára lep akkor automatikusan aktivaljuk az 5 millás vételi árat.crixus írta:Szerintem visszavásárolhatjuk, ha jól teljesít. Piqué és Umtit mellé jó lenne. Szerintem sokba nem is kerülne, ha visszahoznánk. Marlon-t pedig először a játéklehetőség miatt inkább kölcsön kellene adni majd a B-ből, ha ott beválik.S.Agüero írta:Nyáron újra hozni kell majd egy középső védőt.Milyen jó is lenne egy Bartra...
Szerintem visszavásárolhatjuk, ha jól teljesít. Piqué és Umtit mellé jó lenne. Szerintem sokba nem is kerülne, ha visszahoznánk. Marlon-t pedig először a játéklehetőség miatt inkább kölcsön kellene adni majd a B-ből, ha ott beválik.S.Agüero írta:Nyáron újra hozni kell majd egy középső védőt.Milyen jó is lenne egy Bartra...
franc se emlékszik rá, nekünk mindig az kellene aki épp nincs itt.TripleH írta:Benatia volt a másik sláger ugye?
Benatia volt a másik sláger ugye?visca el barca írta:vagy mangala.S.Agüero írta:Milyen jó is lenne egy Bartra...
vagy mangala.S.Agüero írta:Milyen jó is lenne egy Bartra...
Jövőre szerintem mindenképp, főleg, hogy valószínűleg Mathieu és Mascherano is távozik... Nyáron újra hozni kell majd egy középső védőt.hank1ee írta:Most Marlon az első keret tagja lesz, vagy nem?
Samper írta:Nekem eszembe jutna egy csere Mathieuval - némi ráfizetéssel.
Ha Marlon beválik, lenne benne ráció.Samper írta:Nekem eszembe jutna egy csere Mathieuval - némi ráfizetéssel.visca el barca írta:ha vidal ősszel látványosan nem fog játszani, sőt még keretben sem lesz, télen tuti ráröppenünk cancelora. mert azért így, hogy csak SR van jobb hátvéd posztra, necces lesz az egész év.
Nekem eszembe jutna egy csere Mathieuval - némi ráfizetéssel.visca el barca írta:ha vidal ősszel látványosan nem fog játszani, sőt még keretben sem lesz, télen tuti ráröppenünk cancelora. mert azért így, hogy csak SR van jobb hátvéd posztra, necces lesz az egész év.
én sem, de látod alcacer is idejött az évi 50 percért...palesz77 írta:De padra eljönni feleselges lenne neki, SR meg a kezdő, szóval nem nagyon érteném részéről a döntést.
Barça will look to sign a right back this winter. João Cancelo (22, Valencia) and Héctor Bellerín (21, Arsenal) are options [as]visca el barca írta:ha vidal ősszel látványosan nem fog játszani, sőt még keretben sem lesz, télen tuti ráröppenünk cancelora. mert azért így, hogy csak SR van jobb hátvéd posztra, necces lesz az egész év.
Voilá:PCsabi írta:Holnap jönnek majd a pletykák, hogy Bellerín-re rárepülünk nyáron...
Nyár? Az messze van. Kell egy azonnali megoldás és ha az nem válik be, akkor már télre kellene valami.PCsabi írta:Holnap jönnek majd a pletykák, hogy Bellerín-re rárepülünk nyáron...