Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2016.09.15. 13:42:43

recrea írta:Szerintem is marhaság. Nem feltétlen az összeg, hanem a sztori mellé.
Ezek az üzletemberek azért vannak ott, ahol, mert nem engednek meg maguknak több százmilliós buktát. Azért ne essünk már át a ló túloldalára.
Nekem van magyar ismerősöm, aki havi 40 milliót keres, na, ő nem bukik el kettőt se hobbiból, abban biztosak lehettek.
Jól látod a dolgokat és biztos vagyok benne, hogy az esetek többségében megállja a helyét ez a megközelítés. Én azonban az adott szituációt picit másként látom. Bizonyos esetekben rosszul ítélem meg a helyzetet, már többször előfordult. De vessünk egy pillantást az összehasonlításodra. Véleményem szerint az ismerősöd, aki a megadott adatok szerint teljes anyagi függetlenségben él, nehezen összehasonlítható a PSG elnökével. Ismerősöd valóban sikeres üzletember lehet, ha erre a szintre eljutott. Viszont érdemes egy pillantást vetni arra, hogy a PSG elnökének vagyona honnan származik és ő milyen helyzetből látja és éli meg a mindennapjait ebben a világban. Ha jobban belegondolunk, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy neki akár egy 100-200 milliós bukta megengendhető akár hobbi gyanánt is. Én nem mondom, hogy az adatok teljes mértékben megállják a helyüket és a valóságot tükrözik, de az emberünkről teljes mértékben el tudom képzelni, hogy képes vállalni ekkora mértékű áldozatot(buktát) a jövő egyik legnagyobb gyémántjáért. (bízom benne, hogy Neymar, Messi után a következő aranylabdás Barca játékos lesz)
recrea
Llegenda del Barça

2016.09.15. 11:23:23

Szerintem is marhaság. Nem feltétlen az összeg, hanem a sztori mellé.
Ezek az üzletemberek azért vannak ott, ahol, mert nem engednek meg maguknak több százmilliós buktát. Azért ne essünk már át a ló túloldalára.
Nekem van magyar ismerősöm, aki havi 40 milliót keres, na, ő nem bukik el kettőt se hobbiból, abban biztosak lehettek.
Tromort77

2016.09.15. 10:32:40

Angol csapatok évi 100 milla körül kapnak a TV jogdíjakból. Ha ahhoz hozzávesszük a szponzori pénzeket és az egyéb bevételeket akkor érthető miért igazolnak annyiért. De a PSG-nek nincs akkora jövedelme, hogy ilyen nagy üzletet be tudjon vállalni. Főleg nem 40 millás fizuval. Ez a baromság, jól hangzik a sajtóban, de az FFP nem így működik. Pont a PSG is volt már büntetve. Persze mindent meg lehet oldani szponzorokon keresztül, de már azokat is elég komolyan vizsgáják, hogy ne lehessen visszakötni a tulajhoz.

Azt meg nem értem, hogy Eurobarca is lehozza a hírt de a cáfolatot már nem teszi hozzá amit a L'Equipe hozott le. :roll:

Az ügynököknek ez a dolga.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.09.14. 22:19:21

Plusz kilehet ezt sakkozni részletfizetésekkel, több évre könyvelésekkel stb. Pénz szerintem sem akadály a Párizsnak a "papírozás" meg az okosokon múlik. :D De szerintem egy ideig nem fog elmenni. Jó úton halad én örülök neki a legjobban, mert az elején nagyon messze állt tőlem a játékhoz való felfogása, de nagyon sokat fejlődött és sokkal racionálisabb, célratörőbb lett. Még mindig van hova fejlődni és még gyilkosabbnak még letisztultabbnak lenni, de az irány jó. Csak így tovább.

Viszont zenélni ne. A suszter maradjon a kaptafánál. Szörnyű ez a "zene". :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.09.14. 21:41:49

Tromort77 írta:
visca el barca írta: al-khelaifinek biztos nehezére esett volna kiválasztani a 102 cége közül az egyiket, aki évi egy percnyi neymar reklámért átutal neki 20 millió eurót. ugye te sem gondolod komolyan, hogy ne tudnák bármilyen úton megkerülni az ffp-t... :D
Ha az fű alatt ment volna akkor biztos nyíltan erről beszélne a sajtóban Neymar ügynöke. :lol:
De a 190 millás vételárat is már önmagában nehéz kigazdálkodni FFP szempontból.
miért? mi lesz ha nem tartják be? egyel kevesebb játékost nevezhetnek a bl-re? :lol: vagy kapnak 150.000 eurónyi bírságot? :lol: MU-nak honnan volt idén nyáron 200 millája mikor senkit nem adtak el? és a citynek?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.09.14. 21:10:24

Én simán el tudom képzelni hogy igaz. Ezek az arabok olyan ligába játszanak amit mi el se tudunk képzelni. Szerintetek ilyen Mansour meg el Khelafi szintű sejkeknek hol számít pár százmillió euró bukta? Nekik ez a focicsapat csak presztízs a többi tucat más baromságaik mellett. Viszont Neymarnak is van annyi pénze hogy egyelőre nem fogja itthagyni Messit és a csucs Barcat.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tromort77

2016.09.14. 20:25:59

visca el barca írta: al-khelaifinek biztos nehezére esett volna kiválasztani a 102 cége közül az egyiket, aki évi egy percnyi neymar reklámért átutal neki 20 millió eurót. ugye te sem gondolod komolyan, hogy ne tudnák bármilyen úton megkerülni az ffp-t... :D
Ha az fű alatt ment volna akkor biztos nyíltan erről beszélne a sajtóban Neymar ügynöke. :lol:
De a 190 millás vételárat is már önmagában nehéz kigazdálkodni FFP szempontból.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.09.14. 19:30:53

Tromort77 írta:Adózás nélkül kapott volna 40 millát évente, jó vicc.
al-khelaifinek biztos nehezére esett volna kiválasztani a 102 cége közül az egyiket, aki évi egy percnyi neymar reklámért átutal neki 20 millió eurót. ugye te sem gondolod komolyan, hogy ne tudnák bármilyen úton megkerülni az ffp-t... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Veidt_madridista
Madridista

2016.09.14. 19:14:59

Mondjuk adóval együtt még reális is lett volna, mivel Franciaországban 75%-os adókulcs vonatkozott volna rá.
Kép
Tromort77

2016.09.14. 19:07:15

Adózás nélkül kapott volna 40 millát évente, jó vicc. Lehetetlen lett volna azt kigazdálkodni még egy PSG-nek is a mostani FFP szabályok mellett. Jók az ilyenek, hogy növeljék Neymar értékét hosszútávon és a szerződés hosszabbításnál lehessen mivel dobálózni, de kétlem, hogy igaz lenne ebből bármi is. Már a 190 millás vétel ár is nonszensz.

A L'Equipe cáfolta is a sztorit egy PSG-s forrásra hivatkozva. Persze az ilyenek sose kerülnek oda ilyen blogokra.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.09.14. 18:42:12

Messias2 írta:PSG offered Neymar 40m contract, private jet & a new chain of hotels that'd bear his name. Player rejected them all to stay at Barca. [espn]
itt van a sztori

http://barcanoticias.blog.hu/2016/09/14 ... _ki_nyaron" target="_blank
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.09.14. 18:05:20

PSG offered Neymar 40m contract, private jet & a new chain of hotels that'd bear his name. Player rejected them all to stay at Barca. [espn]
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
visca el barca
Presidente del Barça

2016.09.14. 17:58:45

sztem teljesen egyértelmű, hogy ez csak vicc (legalább is remélem :D ) és lesz majd valami normális stúdió dala
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.09.14. 17:33:23

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2525771" target="_blank

Nesztek :twisted:

Nem tudom, hogy működik ez a nézettség utáni jogdíj kifizetés, de úgy látom, ezzel a fertelemmel is pénzt keres :mrgreen:
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.09.14. 12:18:31

TripleH írta:Biztos SSJ3-ás szintre lépett ezért is szőkült be.. :lol:
Remélem nem lesz akkor SSJGod belőle.. :lol:

Amúgy parádés volt, szép cselek, okos játék, mellé az a gólpassz Suáreznek.. Ami a legdurvább nekem benne amúgy, hogy a kiugratásokat így a semmiből tanulta meg 10-es szintre. Tavaly Messi sérüléséig is adogatott gólpasszokat, de egyértelműen ott kattant át valami nála, és azóta osztja ezeket a forintos labdákat szinte meccsenként. Brutál a gyerek, mellé még ami szinte már-már hihetetlen manapság az az, hogy mennyit védekezik mindemellett. Tegnap is kegyetlen sokat futott, nem mindig van eredménye nyilván, de baromi sokat számít, hogy így letámad. Nem hittem volna róla amikor idekerült, hogy ennyire komplett lesz pár év alatt, pedig én azok közé tartoztam, akik összességében sokat vártak tőle. De a várakozásaimat is felülmúlta, csak így tovább! =D>
TripleH
Entrenador del Barça

2016.09.14. 07:46:35

Tromort77 írta:Csodálkozom, hogy meccs után nem égett a topicja. Parádés meccset hozott le. Nyílván a többiek is, de olyan dolgokat hozott amik eddig nem voltak rá jellemzők. Azok a passzok. :shock:
Biztos SSJ3-ás szintre lépett ezért is szőkült be.. :lol: Na de viccet félretéve, ha ezt a zseniális játékát konstans tudja hozni, akkor elég fontos pontokat termelhet majd. :)
Tromort77

2016.09.14. 01:23:56

Csodálkozom, hogy meccs után nem égett a topicja. Parádés meccset hozott le. Nyílván a többiek is, de olyan dolgokat hozott amik eddig nem voltak rá jellemzők. Azok a passzok. :shock:

Neymar is the first Barca player to give 4 assists in one game since Xavi vs Real Madrid 6-2 at Bernabeu in 2009.

4 gólpassz és egy gól. Egészen elképesztő.
Nem tudom van-e bármely más csapatban ennyi ilyen kaliberű szabadrúgás lövő. De jó dolgunk van az biztos. :P

Ez a srác minden várakozásomat felülmúlt. Nem értettem minek ide ennyiért egy kis brazil hülyegyerek. De hatalmas nagy pacsi a vezetőségnek azért, hogy nálunk rúgja a bőrt és nem a sötét oldalon. Nyílván a hogyannal van bajom, de az más téma.

A lényeg az, hogy ez a srác mindenre rácáfol. A legszebb azt látni, hogy hajlandó beállni Messi mögé és a csapat mögé. Ilyen tehetséggel bárhol lehetne elsőszámú, ehhez képest meg a pályán olyan alázat van benne a társak felé, hogy csak nézek. Persze megvoltak a hülyeségei, de folyamatosan fejlődik. Hatalmas nagy gyémánt és eddig jól lett csiszolgatva. Ha valamiben bízok az az, hogy ez az öltöző pont ideális, hogy ekkora tehetséget kezeljen és ne engedje elkallódni. Alig várom, hogy lássam, milyen magasságokba fog eljutni. Ameddig meg így focizik és ilyen telejsítményt rak le a pályán addig felőlem azt csinál a pályán kívül amit csak akar.
Messias2
Director del Fútbol

2016.09.13. 13:34:40

Bob_Marley írta:Érdemes lenne összehozni egy RM és Barcelona koprodukciót. Neymar és Jese énekelne/rappelne. Utóbbi hozná Valbuenát is Franciaországból, hogy régi jó cimborájával Benzemával leforgassanak hozzá egy klippet. Karim kérésére lenne külön cenzúrázott verzió fiatalkorúakkal is. Pepe segítene az akciójeleneteknél. Pique a közösségi médiáért lenne felelős, kiváltképp twitter kiírásban. Természetesen Messi lenne a menedzser és Mascheranoval közösen intéznék a pénzügyeket. Ronaldo intézné a castingot, fiúk jelentkezését várjuk elsődlegesen. Bale lenne a fodrász, Busquets a dramaturg.
Dübörögne a biznisz, egy a lényeg drága legyen az album by Perez. :D Bartomeu okosba megoldaná a jogdíjakat. 8) :mrgreen:
Ez kész. :lol: :lol: :lol: :lol:
Bob for prez!
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.09.13. 10:29:27

Érdemes lenne összehozni egy RM és Barcelona koprodukciót. Neymar és Jese énekelne/rappelne. Utóbbi hozná Valbuenát is Franciaországból, hogy régi jó cimborájával Benzemával leforgassanak hozzá egy klippet. Karim kérésére lenne külön cenzúrázott verzió fiatalkorúakkal is. Pepe segítene az akciójeleneteknél. Pique a közösségi médiáért lenne felelős, kiváltképp twitter kiírásban. Természetesen Messi lenne a menedzser és Mascheranoval közösen intéznék a pénzügyeket. Ronaldo intézné a castingot, fiúk jelentkezését várjuk elsődlegesen. Bale lenne a fodrász, Busquets a dramaturg.
Dübörögne a biznisz, egy a lényeg drága legyen az album by Perez. :D Bartomeu okosba megoldaná a jogdíjakat. 8) :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
BFC
Jugador d'estrella

2016.09.13. 10:09:14

Nem ő lenne az első aki énekel.
https://www.youtube.com/watch?v=l-q6t7OHsM4
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.09.12. 23:53:58

MQuCsabi írta:Dehát neki nincs hangja #-o

Összeállhat majd a Samba Tri vel Dinhoval .
Ne próbáld megérteni, ez olyan brazil dolog :lol:

Nekem is volt a családomban egy brazil, akinek jól menő vállalkozása volt, capoeirát meg sambát tanított és népszerűsített Magyarországon, aztán egyszercsak elkapta őt is a hév, és hiába nem tudott énekelni muszáj volt zenei karrierbe kezdenie :lol:

szerk:
erre nem igazán tudom mit lehetne reagálni, Flo papa bizonyára hamarosan felnyomja a spanyol bíróságon gyermekmolesztálásért: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... d63a28d551" target="_blank
visca el barca
Presidente del Barça

2016.09.12. 14:52:52

palesz77 írta:.@neymarjr on TW: “This Wednesday I begin my music career and I’m going to release my first song on FB. We will have ‘Neymusico’. Share it.”

Alig varom.. :D
érdekes húzás, megmondom őszintén és ronaldotol vártam ilyen bohockodást.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.09.12. 14:02:20

Dehát neki nincs hangja #-o

Összeállhat majd a Samba Tri vel Dinhoval .
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.09.11. 20:36:44

.@neymarjr on TW: “This Wednesday I begin my music career and I’m going to release my first song on FB. We will have ‘Neymusico’. Share it.”

Alig varom.. :D
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.09.08. 14:54:43

Tipikus déli szépség, nagyon szívesen nyilatkoznék neki.
Kép
Válasz küldése