Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bizony, Bonucci Barzagli, meg Chiellini hátul, Evra és Alves meg kicsit feljebb, illetve Alves jóval feljebb, ő a második félidő nagyrészét a Sevilla térfelén töltötte, de tőle ez nem meglepő. Asamoah meg kb. balszélsőt játszott, mondjuk sokra nem mentek vele. Viszont a védelmük nagyon masszív volt, talán egy sevillai helyzetre emlékszem. Középpályájuk is elég erős volt, egyedül a támadásokat nem sikerült befejezniük, pedig voltak ziccereik. Ha Higuaínt sikerül formába lendíteniük, akkor ez a meccs alapján azt mondom, hogy idén is számolni kell velük, mert nagyon egységesek.BBC írta: Juventusnál mi volt ez a kezdő? Valaki leste a meccset?
3 védő+Evra,Asamoah,Daniel Alves a kp-n????
Ahogy láttam azért az összefoglalóból nektek megvoltak a ziccereitek csak nem lőttétek be,van ilyen..recrea írta:Speciel én örültem volna, ha csak megközelítőleg úgy megyünk hétvégén az Alaves ellen, ahogy a mindenek felett állók mentek tegnap 0-1 után, mert csak az első gól ideje volt kérdéses.
Messa írta:Pontosan... Ki fog pukkadni a malac lufi, a foci ilyen, ennyi ilyen kétes, szerencsés, nem megérdemelt győzelmet hihetetlen hogy tudnak összehozni. Lesz ennek böjtje, én ebben biztos vagyok, el fog jönni a pillanat, amikor a kapufákról majd kifelé pattannak a 95.perces lövések, meg a sorsdöntő büntetők. Nem létezik, hogy ilyen játékkal még egyszer csúcsra érjenek.Nero. írta:Amúgy az a szomorú hogy a Real tavaly pont ezzel a játékkal tudta elhozni az undecimát...![]()
Pontosan... Ki fog pukkadni a malac lufi, a foci ilyen, ennyi ilyen kétes, szerencsés, nem megérdemelt győzelmet hihetetlen hogy tudnak összehozni. Lesz ennek böjtje, én ebben biztos vagyok, el fog jönni a pillanat, amikor a kapufákról majd kifelé pattannak a 95.perces lövések, meg a sorsdöntő büntetők. Nem létezik, hogy ilyen játékkal még egyszer csúcsra érjenek.Nero. írta:Amúgy az a szomorú hogy a Real tavaly pont ezzel a játékkal tudta elhozni az undecimát...![]()
Nem, még elnézést is kért mint a United ellen.brownieheaven írta:Ünnepelt Ronaldo a gólja után?
Nem tudom, de annak ellenére hogy a jobb kommentátorok közé tartozik nekem nem nagyon hiányzott. Vannak olyan streamek ahol kommentátor nélkül lehet nézni a meccset? A beugró gyereknek a szintjét még én is megütném.soadroli írta:Hajdú B.-vel mi lett a real meccsen?
Ettől most miért fájna jobban, hogy egy BL-be semmit nem érő csapatnak gólt rúgott?ntibi67 írta:Csak,hogy még jobban fájon az eligazolása,Bartra gólt szerzett a Legia ellen!
A francia bajnokság hullagyenge és Ibra nem kevés gólt rúgott, de az első kérdésedre a válasz pedig a nem, am meg mitől döntőztek volna? Ahhoz győzni is kell, és amint komoly csapathoz érnek esnek kifele.Nero. írta:Tavaly nem volt benne a PSG a top 4 csapatba Európába? A BL-gyöztes Real Madridot oda-vissza lefociztàk a csoportkōrbe, a negyeddöntőbe meg pechesen estek ki a City ellen úgy, hogy Matuidi es Verratti is hiányzott sérülés miatt. Kb. mintha nálunk kiesett volna Busquets es Rakitc... Szerintem ha nincs az a sérüléshullám akkor döntőznek. Bajnoksàgba is végig gála volt meg öröm foci most meg egyből vereséggel meg Xel kezdtek. Az igazolásokról nem is beszélve. Jesé? Kryhowriak? Ilyen emberekkel mi az elképzelése? Ugy hogy talán messze nekik van a legtöbb pénzük Európába.
Jaja, nagyon lefocizták a Realt csak kereken nulla gólt tettek el 2 meccs alattNero. írta:Tavaly nem volt benne a PSG a top 4 csapatba Európába? A BL-gyöztes Real Madridot oda-vissza lefociztàk a csoportkōrbe, a negyeddöntőbe meg pechesen estek ki a City ellen úgy, hogy Matuidi es Verratti is hiányzott sérülés miatt. Kb. mintha nálunk kiesett volna Busquets es Rakitc... Szerintem ha nincs az a sérüléshullám akkor döntőznek. Bajnoksàgba is végig gála volt meg öröm foci most meg egyből vereséggel meg Xel kezdtek. Az igazolásokról nem is beszélve. Jesé? Kryhowriak? Ilyen emberekkel mi az elképzelése? Ugy hogy talán messze nekik van a legtöbb pénzük Európába.
Aki egy tavalyi City-t nem tud kiejteni 2 meccs alatt, az nincs a TOP4-ben szerintem...Nero. írta:Tavaly nem volt benne a PSG a top 4 csapatba Európába? A BL-gyöztes Real Madridot oda-vissza lefociztàk a csoportkōrbe, a negyeddöntőbe meg pechesen estek ki a City ellen úgy, hogy Matuidi es Verratti is hiányzott sérülés miatt. Kb. mintha nálunk kiesett volna Busquets es Rakitc... Szerintem ha nincs az a sérüléshullám akkor döntőznek. Bajnoksàgba is végig gála volt meg öröm foci most meg egyből vereséggel meg Xel kezdtek. Az igazolásokról nem is beszélve. Jesé? Kryhowriak? Ilyen emberekkel mi az elképzelése? Ugy hogy talán messze nekik van a legtöbb pénzük Európába.
Én a sport 1-et olvastam ma, de akkor lehet tévedek?Messias2 írta:Filmmánia elvilegS.Agüero írta:City-meccset nem adja semmi?