Messa írta:Pontosan... Ki fog pukkadni a malac lufi, a foci ilyen, ennyi ilyen kétes, szerencsés, nem megérdemelt győzelmet hihetetlen hogy tudnak összehozni. Lesz ennek böjtje, én ebben biztos vagyok, el fog jönni a pillanat, amikor a kapufákról majd kifelé pattannak a 95.perces lövések, meg a sorsdöntő büntetők. Nem létezik, hogy ilyen játékkal még egyszer csúcsra érjenek.Nero. írta:Amúgy az a szomorú hogy a Real tavaly pont ezzel a játékkal tudta elhozni az undecimát...![]()
Kb az lenne a legnagyobb gáz ha egy ilyen focival EZ a csapat védene Bl címet a történelemben először...Pedig benne van, amilyen makkosak, szerintem a piacon veszik kilóra a szerencsét, kb hihetetlen. Elég nagy szégyen lenne a focira, ha ez megtörténne. Annyi korszakos csapat volt az elmúlt 25 év alatt, akkor már inkább védtek volna címet a Galaktikusok, arra még azt mondanám hogy teljesen megérdemelt, de ha ez a REal fog Bl címet védeni akkor én egy ideig offolom a BL nézését..

Persze mi voltunk a bénák, hogy elszórakoztuk a helyzeteket az Atleti ellen meg minden, de akkoris.
Tény, hogy egy nagy győzni akarás eredménye ezeknek a 95 perces góloknak, de igenis MÁZLI az hogy ha eddig nem ment be, akkor pont az utolsó támadás bemegy, és nem marad ki mint a többi.