Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól látod a dolgokat és biztos vagyok benne, hogy az esetek többségében megállja a helyét ez a megközelítés. Én azonban az adott szituációt picit másként látom. Bizonyos esetekben rosszul ítélem meg a helyzetet, már többször előfordult. De vessünk egy pillantást az összehasonlításodra. Véleményem szerint az ismerősöd, aki a megadott adatok szerint teljes anyagi függetlenségben él, nehezen összehasonlítható a PSG elnökével. Ismerősöd valóban sikeres üzletember lehet, ha erre a szintre eljutott. Viszont érdemes egy pillantást vetni arra, hogy a PSG elnökének vagyona honnan származik és ő milyen helyzetből látja és éli meg a mindennapjait ebben a világban. Ha jobban belegondolunk, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy neki akár egy 100-200 milliós bukta megengendhető akár hobbi gyanánt is. Én nem mondom, hogy az adatok teljes mértékben megállják a helyüket és a valóságot tükrözik, de az emberünkről teljes mértékben el tudom képzelni, hogy képes vállalni ekkora mértékű áldozatot(buktát) a jövő egyik legnagyobb gyémántjáért. (bízom benne, hogy Neymar, Messi után a következő aranylabdás Barca játékos lesz)recrea írta:Szerintem is marhaság. Nem feltétlen az összeg, hanem a sztori mellé.
Ezek az üzletemberek azért vannak ott, ahol, mert nem engednek meg maguknak több százmilliós buktát. Azért ne essünk már át a ló túloldalára.
Nekem van magyar ismerősöm, aki havi 40 milliót keres, na, ő nem bukik el kettőt se hobbiból, abban biztosak lehettek.
miért? mi lesz ha nem tartják be? egyel kevesebb játékost nevezhetnek a bl-re?Tromort77 írta:Ha az fű alatt ment volna akkor biztos nyíltan erről beszélne a sajtóban Neymar ügynöke.visca el barca írta: al-khelaifinek biztos nehezére esett volna kiválasztani a 102 cége közül az egyiket, aki évi egy percnyi neymar reklámért átutal neki 20 millió eurót. ugye te sem gondolod komolyan, hogy ne tudnák bármilyen úton megkerülni az ffp-t...![]()
De a 190 millás vételárat is már önmagában nehéz kigazdálkodni FFP szempontból.
Ha az fű alatt ment volna akkor biztos nyíltan erről beszélne a sajtóban Neymar ügynöke.visca el barca írta: al-khelaifinek biztos nehezére esett volna kiválasztani a 102 cége közül az egyiket, aki évi egy percnyi neymar reklámért átutal neki 20 millió eurót. ugye te sem gondolod komolyan, hogy ne tudnák bármilyen úton megkerülni az ffp-t...
al-khelaifinek biztos nehezére esett volna kiválasztani a 102 cége közül az egyiket, aki évi egy percnyi neymar reklámért átutal neki 20 millió eurót. ugye te sem gondolod komolyan, hogy ne tudnák bármilyen úton megkerülni az ffp-t...Tromort77 írta:Adózás nélkül kapott volna 40 millát évente, jó vicc.
itt van a sztoriMessias2 írta:PSG offered Neymar 40m contract, private jet & a new chain of hotels that'd bear his name. Player rejected them all to stay at Barca. [espn]
Remélem nem lesz akkor SSJGod belőle..TripleH írta:Biztos SSJ3-ás szintre lépett ezért is szőkült be..![]()
Biztos SSJ3-ás szintre lépett ezért is szőkült be..Tromort77 írta:Csodálkozom, hogy meccs után nem égett a topicja. Parádés meccset hozott le. Nyílván a többiek is, de olyan dolgokat hozott amik eddig nem voltak rá jellemzők. Azok a passzok.![]()
Ez kész.Bob_Marley írta:Érdemes lenne összehozni egy RM és Barcelona koprodukciót. Neymar és Jese énekelne/rappelne. Utóbbi hozná Valbuenát is Franciaországból, hogy régi jó cimborájával Benzemával leforgassanak hozzá egy klippet. Karim kérésére lenne külön cenzúrázott verzió fiatalkorúakkal is. Pepe segítene az akciójeleneteknél. Pique a közösségi médiáért lenne felelős, kiváltképp twitter kiírásban. Természetesen Messi lenne a menedzser és Mascheranoval közösen intéznék a pénzügyeket. Ronaldo intézné a castingot, fiúk jelentkezését várjuk elsődlegesen. Bale lenne a fodrász, Busquets a dramaturg.
Dübörögne a biznisz, egy a lényeg drága legyen az album by Perez.Bartomeu okosba megoldaná a jogdíjakat.
![]()
Ne próbáld megérteni, ez olyan brazil dologMQuCsabi írta:Dehát neki nincs hangja![]()
Összeállhat majd a Samba Tri vel Dinhoval .
érdekes húzás, megmondom őszintén és ronaldotol vártam ilyen bohockodást.palesz77 írta:.@neymarjr on TW: “This Wednesday I begin my music career and I’m going to release my first song on FB. We will have ‘Neymusico’. Share it.”
Alig varom..