Nero. írta:Tavaly nem volt benne a PSG a top 4 csapatba Európába? A BL-gyöztes Real Madridot oda-vissza lefociztàk a csoportkōrbe, a negyeddöntőbe meg pechesen estek ki a City ellen úgy, hogy Matuidi es Verratti is hiányzott sérülés miatt. Kb. mintha nálunk kiesett volna Busquets es Rakitc... Szerintem ha nincs az a sérüléshullám akkor döntőznek. Bajnoksàgba is végig gála volt meg öröm foci most meg egyből vereséggel meg Xel kezdtek. Az igazolásokról nem is beszélve. Jesé? Kryhowriak? Ilyen emberekkel mi az elképzelése? Ugy hogy talán messze nekik van a legtöbb pénzük Európába.
Jaja, nagyon lefocizták a Realt csak kereken nulla gólt tettek el 2 meccs alatt

Azt megint meg se említem, hogy se Bale, se Benzema nem volt egyik meccsen se, pluszban Danilo rohangált jobb oldalt Carvajal helyett, had ne mondjam, hogy ezek mennyit jelentenek.
Persze, nem volt rossz a PSG, többet érdemeltek volna, de úgy adtad itt elő, mintha egy fullos Real ellen gáláztak volna azt nyertek volna több góllal és azt meg se említem már, hogy egy ratyi őszi csoportmeccsről beszélünk, amiből levonni bármit is totál hülyeség.
Jesé meg sztem tökéletes kiegészítő ember lehet a PSGben, aki többet várt tőle az szimplán hülye.
Krychowiak meg egy elég jó kis játékos sztem, okos igazolás volt, főleg annak tudatában, hogy mi volt náluk tavasszal miután kiestek onnan az emberek.
Emery nagyon okos igazolás volt oda, váltani kellett, jobbat meg nem igen lehetett volna oda, egyedül a csatárposzt rejtély, de Ibrát tény nehezen lehet pótolni, az érdekes, hogy meg se próbálták.