Ettől most miért fájna jobban, hogy egy BL-be semmit nem érő csapatnak gólt rúgott?ntibi67 írta:Csak,hogy még jobban fájon az eligazolása,Bartra gólt szerzett a Legia ellen!
A francia bajnokság hullagyenge és Ibra nem kevés gólt rúgott, de az első kérdésedre a válasz pedig a nem, am meg mitől döntőztek volna? Ahhoz győzni is kell, és amint komoly csapathoz érnek esnek kifele.Nero. írta:Tavaly nem volt benne a PSG a top 4 csapatba Európába? A BL-gyöztes Real Madridot oda-vissza lefociztàk a csoportkōrbe, a negyeddöntőbe meg pechesen estek ki a City ellen úgy, hogy Matuidi es Verratti is hiányzott sérülés miatt. Kb. mintha nálunk kiesett volna Busquets es Rakitc... Szerintem ha nincs az a sérüléshullám akkor döntőznek. Bajnoksàgba is végig gála volt meg öröm foci most meg egyből vereséggel meg Xel kezdtek. Az igazolásokról nem is beszélve. Jesé? Kryhowriak? Ilyen emberekkel mi az elképzelése? Ugy hogy talán messze nekik van a legtöbb pénzük Európába.
Jaja, nagyon lefocizták a Realt csak kereken nulla gólt tettek el 2 meccs alattNero. írta:Tavaly nem volt benne a PSG a top 4 csapatba Európába? A BL-gyöztes Real Madridot oda-vissza lefociztàk a csoportkōrbe, a negyeddöntőbe meg pechesen estek ki a City ellen úgy, hogy Matuidi es Verratti is hiányzott sérülés miatt. Kb. mintha nálunk kiesett volna Busquets es Rakitc... Szerintem ha nincs az a sérüléshullám akkor döntőznek. Bajnoksàgba is végig gála volt meg öröm foci most meg egyből vereséggel meg Xel kezdtek. Az igazolásokról nem is beszélve. Jesé? Kryhowriak? Ilyen emberekkel mi az elképzelése? Ugy hogy talán messze nekik van a legtöbb pénzük Európába.
Aki egy tavalyi City-t nem tud kiejteni 2 meccs alatt, az nincs a TOP4-ben szerintem...Nero. írta:Tavaly nem volt benne a PSG a top 4 csapatba Európába? A BL-gyöztes Real Madridot oda-vissza lefociztàk a csoportkōrbe, a negyeddöntőbe meg pechesen estek ki a City ellen úgy, hogy Matuidi es Verratti is hiányzott sérülés miatt. Kb. mintha nálunk kiesett volna Busquets es Rakitc... Szerintem ha nincs az a sérüléshullám akkor döntőznek. Bajnoksàgba is végig gála volt meg öröm foci most meg egyből vereséggel meg Xel kezdtek. Az igazolásokról nem is beszélve. Jesé? Kryhowriak? Ilyen emberekkel mi az elképzelése? Ugy hogy talán messze nekik van a legtöbb pénzük Európába.
Én a sport 1-et olvastam ma, de akkor lehet tévedek?Messias2 írta:Filmmánia elvilegS.Agüero írta:City-meccset nem adja semmi?
Digin nincs is, UPC-n van.palesz77 írta:Az is valami uj TV2-es csatorna? Digin nem talalom..
Filmmánia elvilegS.Agüero írta:City-meccset nem adja semmi?
Hát ha ezt a konzekvenciát a tegnapi meccsből vontad le, ahol Cavani lábában 3, Di Mariáéban 2, a további támadóikban pedig 1-1 gól maradt, akkor nem értelek, lefocizták a bárgyú Arsenalt.Nero. írta:Óriási hiba volt Blancot elküldeni. Az a PSG tavaly top 4 csapat volt Európába, erre odavitték azt az Emeryt aki hiába szimpatikus meg jó edző is igazából, de neki ilyen Sevilla meg Valencia szintű csapatok valóak, nem egy sztárokkal teli PSG. Mondjuk sikerült feltölteni a keretet elég noname emberekkel... Sajnálom a dolgot, mert bár hiába nem érdekel a Barcán kívül más csapat, jót tett az európai focinak ez az erős PSG, ráadásul szép focit is játszottak de most Emery elezt az egészet.
Egyet kell értenem az elöttem szólokkak.A PSG Sosem volt top 4 de még a top 5-7 be is nehezen tudnám besorolni.Nero. írta:Óriási hiba volt Blancot elküldeni. Az a PSG tavaly top 4 csapat volt Európába, erre odavitték azt az Emeryt aki hiába szimpatikus meg jó edző is igazából, de neki ilyen Sevilla meg Valencia szintű csapatok valóak, nem egy sztárokkal teli PSG. Mondjuk sikerült feltölteni a keretet elég noname emberekkel... Sajnálom a dolgot, mert bár hiába nem érdekel a Barcán kívül más csapat, jót tett az európai focinak ez az erős PSG, ráadásul szép focit is játszottak de most Emery elezt az egészet.
el hát. ini kiöregszik, aztán középre egy busi, rakéta, AG, verratti 4-es pont jó lesz megint vagy 5 évrepalesz77 írta:Ha ez azzal járna, hogy Verrattit el tudjuk hozni óccsón, akkor én is remélem..visca el barca írta:brühühü bömböljetek csak![]()
remélem gallyra vágja az egész csapatot
Áh a Lyon mar nem tényezővisca el barca írta:
brühühü bömböljetek csak![]()
remélem gallyra vágja az egész csapatot és 2 év múlva eltűnnek a süllyesztőbe és egy másik francia csapat veszi át a helyüket
brühühü bömböljetek csakNero. írta:de most Emery elezt az egészet.
FilmmániaKozvetiti valami, lehet tudni?
Dehogy volt Top4 csapat ugyanmár, azt ne mondd már, hogy szerinted erősebbek mint az Atma pl. A másik meg, hogy miért volt hiba? Az egy csapatos francia bajnokságon kívül nemigen volt eredményük, azt meg ugyis megnyerik idén is, de meg egy elődöntőbe se jutottak BL-ben.Nero. írta:Óriási hiba volt Blancot elküldeni. Az a PSG tavaly top 4 csapat volt Európába, erre odavitték azt az Emeryt aki hiába szimpatikus meg jó edző is igazából, de neki ilyen Sevilla meg Valencia szintű csapatok valóak, nem egy sztárokkal teli PSG. Mondjuk sikerült feltölteni a keretet elég noname emberekkel... Sajnálom a dolgot, mert bár hiába nem érdekel a Barcán kívül más csapat, jót tett az európai focinak ez az erős PSG, ráadásul szép focit is játszottak de most Emery elezt az egészet.