Egyet kell értenem az elöttem szólokkak.A PSG Sosem volt top 4 de még a top 5-7 be is nehezen tudnám besorolni.Nero. írta:Óriási hiba volt Blancot elküldeni. Az a PSG tavaly top 4 csapat volt Európába, erre odavitték azt az Emeryt aki hiába szimpatikus meg jó edző is igazából, de neki ilyen Sevilla meg Valencia szintű csapatok valóak, nem egy sztárokkal teli PSG. Mondjuk sikerült feltölteni a keretet elég noname emberekkel... Sajnálom a dolgot, mert bár hiába nem érdekel a Barcán kívül más csapat, jót tett az európai focinak ez az erős PSG, ráadásul szép focit is játszottak de most Emery elezt az egészet.
A Barca,a Real,a a Bayern, a Juventus és az Atlético a top 5, utánuk a City és a Dortmund is combosabbnak tűnik.
És szerintem is jobb edző a francianál Emery csak neki is szokni kell.Szerintem össze fogja ő rakni, de tény, hogy elment egy Ibra akire az egész játékuk épült és bármikor csukott szemmel is kaput talált, más csatárral nem nagyon tudták pótolni Cavaninak meg vannak olyan pillanatai amikor nem találna be egy tóba amiben áll.Más játékot kell kitalálni és azért az idő.