Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Gyönyörű volt! Ezt pont láttam élőben, mert néha odakapcsoltam, hogy hogyan álltok. Egyből Ini jutott eszembe. Majd palesz kikeresi, hogy mire is gondolok...ferninho írta:Aki tegnap lemaradt volna róla.
Modric
Az a két jómadár sztem még mindig a labdát keresi....
TripleH írta:Egyébként én nem is értem minek gerjesztik a játékosok is ezt a Ronaldo vs Messi dolgot, szerintem ők ketten unják már a legjobban. Mert nem emlékszem olyanra, hogy kettőjük közül a másik egy rossz szót is nyilatkozott volna egymásra, vagy a másik fölé helyezte volna magát.
Mondjuk abban igaza van, hogy ő soha nem vette a szájára Xavit, ellentétben vele aki havonta lenyilatkozza hogy nincsenek egy szinten Messivel és hiába látja jól, azért elég frusztráló lehet ez a portugálnak. Ettől függetlenül játéktudásban nálam Xavi>Ronaldo, de most jogosan pirított oda.Tromort77 írta:Cristiano Ronaldo on Xavi: 'He plays in Qatar, or..I don't know. People who want to be on the front page talk about me. He has won everything but not a Ballon D'or, I have won 3.''
Felhúzott nacival milyen szekszi.MQuCsabi írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... eo-2524973
Majom gyerek, hogy rástresszelt

És ezt honnan tudod? Ez nagyobb feltételezés, mint amit Nero ír.ferninho írta: Nincs semmi komoly gondja
Mondjuk kinek mi, valakinek CR maximalizmusa az etalon, részben érthető is, de azért hadd ne kelljen már mindenkinek ezért istenítenie. Rengeteget elért ennek hála, szinte elképzelhetetlen magasságokba jutott, ez vitán felül áll, de millió plusz egy alkalommal esett már át a ló túloldalára is ennek köszönhetően, és helyezte magát a csapat elé. Amikor csak ő nem lő gólt egy sima meccsen, és látni rajta, hogy nem őszinte a mosoly, amikor triplázott az utolsó fordulóban és ott mosolygott meccs végén, miközben épp elbukta a Real a bajnokságot, amikor csapkod a társa góljánál, stbstb.ferninho írta:Már bocsáss meg, de mi a fenét kéne szégyellnie magán? ...
Szerintem a pályán mutatott viselkedése meg a nyilatkozatai sok mindent elárulnak. De egyébként erről már elég sokan írtak és attól mert valaki személyiségzavaros nem jelenti azt hogy bolond csak kicsit más mint a többiek, de azt is elmondtam hogy szerintem pont emiatt lett akkora király tehát nem azt akartam kihozni ebből hogy fogyatékos lenne vagy ilyesmi.Veidt_madridista írta:Nero, nem akarok személyeskedni, de igen nagy szaktekintély lehetsz hogy olyan emberről feltételezel egy elég komoly személyiségzavart akiről jóformán semmit nem tudsz.
Mindenki elismeri hogy nagy játékos (Messivel egy szinten nincs), azt is hogy egy hatalmas jelenség a pályán, és azt se vonja senki kétségbe hogy ő egy év alatt többet adományoz mint amennyi itt az egész fórum vagyona, de hogy ez telibe jellemző rá se kérdés. Persze pont emiatt jutott el oda ahol van, és pont emiatt van körülötte akkora felhajtás amilyen. Merthogy ha a focipályán nyújtott nettó teljesítményt vizsgáljuk akkor nekem senki ne mondja hogy négyszeres aranylabdás játékosról beszélünk.jelwaz írta:Lehet ekézni Cé-t, hogy hordja a pólót, meg ebből következtetéseket levonni (tejóég), de ahhoz eléggé vaknak kell lenni, hogy valaki ne vegye észre, hogy simán beállt a sorba melózni, most hogy nem annyira tudott csillogni (vagy elkezdte a lefelé utat a karrierjében, nem tudom). Kirívó hisztijére nem emlékszem az utóbbi pár évből (ez már úgyis a játék szerves része, sajnos). A Barca elleni csapkodásával szerintem semmi gond nincs, bárcsak ilyet láttam volna az Inter elleni Bl elődöntőben valamelyik Barcástól, Dzsudzsi 2 góljától meg a helyében nem tudom ki nem kapott volna agyfát. Az meg, hogy évek óta a legtöbbet jótékonykodó sportoló (összegben), sok dolgot árnyal.
Figo:,,Christiano could join FcBarcelona"brownieheaven írta:https://www.facebook.com/VivaFCBarcelon ... =3&theater
Szerintem az öreg nagyon kompenzálni akar, nem lehet még rendben a lelki világa ha ilyet mond