Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
suarez? igen, többször. folyamatosan kimozgott kapta is a labdákat, rajta legalább láttam hogy akar. vagy egy csúcs ferrarink és elindulunk egy audival a versenybenS.Agüero írta:Ezt kicsit túltoltad, veb. Paco meg oké, hogy háromszor ért labdába, de utána Suárez többször? Nem. Mit kellett volna csinálnia, ha nem kap labdát?

Léfe írta:Nem irnám az összeállitás javára a vereséget. Amikor a nagy hármas pályán volt akkor is nullák voltunk. Másrészt egy Alavest ennek a csapatnak is agyon kellett volna vernie. Alkaser nem szokta még meg a husdarálót, Vidál igen gyenge igazolás. Ezzel együtt - még a gyenge muzsika ellenére is
-csak a nagy helyzeteket kellett volna beverni. Körülményesek és lassuak voltunk és a sok pontatlanság sem tett jót. Én bizony az összeállitás láttán is magabiztos gyözelemre számitottam.

ok, azért nem kell eretvágni magunkon. Volt ilyen és biztos vagyok, hogy lesz még ilyen meccsünk. Mint ahogyan a Realnak is. Egyébként Lucho első évének rajtjára emlékeztet, akkor is "rotált" állandóan, annyira, hogy 1 hónapig minden meccsen más volt a felállás, aztán egy jó kis szezon kerekedett belőle. Remélem most is csak ezért ragaszkodik ehhez.Atalanta írta:Barcás Barátaim! Nagyon nyugodtan, jókedvvel fogadjátok a csúfondáros vereséget! Csupa jó kedv, végül is nem telt el három forduló, már 3 pont hátrányban a bomba rejállal szemben.
Van ok a jó kedvre a lassú és nagyképű Busival, a nyugdijas Inivel, a másodosztályba való Vidallal és a hihetetlenül szürke Denissel...Tényleg...
Ja, és nyolcvan felesleges oldalpasszal ritkán lehet nyerni!

Ez teljesen így van, bár egy Alavest a szertárossal is illene megverni. Na mind1. Remélem egy darabig elég volt az ilyen semmi értelme pihentetésnek.csababarca írta:Szeptember elején annyi értelme van rotálni, mint egy bl döntőn. Semmi. LE is ugy latszik azzal akar nagy taktikus lenni hogy rotál.
Rotálni november-december-januárban kell, akkor van értelme, nem a szezon második hetében.
Busi mit keres a listán?palesz77 írta: szavazzon aki tud..