Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez teljesen így van, bár egy Alavest a szertárossal is illene megverni. Na mind1. Remélem egy darabig elég volt az ilyen semmi értelme pihentetésnek.csababarca írta:Szeptember elején annyi értelme van rotálni, mint egy bl döntőn. Semmi. LE is ugy latszik azzal akar nagy taktikus lenni hogy rotál.
Rotálni november-december-januárban kell, akkor van értelme, nem a szezon második hetében.
Busi mit keres a listán?palesz77 írta: szavazzon aki tud..
Matyival semmi gond nem volt. Masch-ot ilyen gyengén játszani még nem láttam. Az, hogy Messit, Suarezt pihentette Enrique azzal semmi baj nem volt, de hogy Umtitit és Piquet meg SR-t minek azt nem értem.Atalanta írta:Ide vezet az ellenfél lenézése.... Azt hiszem Vidal, Mathieu sokat nem lesz a csapatban az év hátralévő részében. Enrique ezt túltolta. Madridban röhögnek rajtunk! Bő, csodás keret! Eh...
Mascherano volt benne mindket golban, nem Matyi..Atalanta írta:Ide vezet az ellenfél lenézése.... Azt hiszem Vidal, Mathieu sokat nem lesz a csapatban az év hátralévő részében. Enrique ezt túltolta. Madridban röhögnek rajtunk! Bő, csodás keret! Eh...
Pihentessen állandóan, sőt pihentessen rendszeresen az MSNből is (ha meri), de most így egyszerre ezt soknak érzem. Ugye tavaly nem egyszer volt olyan hogy egyáltalán nem cserélt a meccsen, most meg hirtelen 7 játékos is kikerül az alapkezdőből. A védelmet nem piszkáltam volna meg ennyire, főleg hogy Cillessen is új, meg Iniestát is beraktam volna. Mindegy nem olyan vészes ez, ha fogadnom kéne azt mondanám hogy így is nyerünk, ha meg rezeg a léc akkor majd jönnek Messiék.pep71 írta:Eddig, mindenkinek az volt a baja, hogy LE nem rotál, MSN folyamatosan játszik stb..Nero. írta:Úgy látszik Enrique idén komolyan gondolja a rotálást.Mondjuk szerintem ma egy kicsit túlzásba vitte, nehogy visszaüssön mert nem olyan rossz ez az Alaves...
Most megkapta azt a bő keretet, ami kell neki, hogy tudjon rotálni és meg is teszi, nagyon helyesen. Brutálisan erős ez a Barca keret. Ki ellen pihentessen, ha nem otthon, egy feljutó csapat ellen(válogatott meccsek után)?
Eddig, mindenkinek az volt a baja, hogy LE nem rotál, MSN folyamatosan játszik stb..Nero. írta:Úgy látszik Enrique idén komolyan gondolja a rotálást.Mondjuk szerintem ma egy kicsit túlzásba vitte, nehogy visszaüssön mert nem olyan rossz ez az Alaves...
nyugi, majd két ilyen B csapatos X után szétkapja a sajtót és mehet év végégig a gála.Nero. írta:Úgy látszik Enrique idén komolyan gondolja a rotálást.Mondjuk szerintem ma egy kicsit túlzásba vitte, nehogy visszaüssön mert nem olyan rossz ez az Alaves...
Pont azért kell játszatni, hogy formába lendüljön és ha szükség lesz rá ne hideg lábakkal álljon. Umtiti is játszott eleget mostanában. Kedden úgyis BL. Merész kezdő, örülük neki. Kíváncsi leszek Arda így hogy fog játszani a jobb oldalt. Végre pedig Neymar is van. Jó lesz ez!visca el barca írta:matyiőtől egyszerűen nem bír elszakadni. hihetetlen... előszezonban nulla volt, aztán sérülés...
jobban örültem volna umtiti-mascherano párosnak a védelemben, de a többi tetszik. messi, suárez, iniesta, alba, roberto, pique pihen. úgy látszik tényleg rotálni fog luchoMessias2 írta:Official lineup Barça vs Alavés: Cillessen, Digne, Mathieu, Mascherano, Vidal, Denis, Busquets, Rakitic, Neymar, Alcácer, Arda
semmi, sztem a válogatott meccsek miatt pihen ő is meg robi is.randomguy írta:btw, piquevel mi van?