Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Mascherano volt benne mindket golban, nem Matyi..Atalanta írta:Ide vezet az ellenfél lenézése.... Azt hiszem Vidal, Mathieu sokat nem lesz a csapatban az év hátralévő részében. Enrique ezt túltolta. Madridban röhögnek rajtunk! Bő, csodás keret! Eh...
Pihentessen állandóan, sőt pihentessen rendszeresen az MSNből is (ha meri), de most így egyszerre ezt soknak érzem. Ugye tavaly nem egyszer volt olyan hogy egyáltalán nem cserélt a meccsen, most meg hirtelen 7 játékos is kikerül az alapkezdőből. A védelmet nem piszkáltam volna meg ennyire, főleg hogy Cillessen is új, meg Iniestát is beraktam volna. Mindegy nem olyan vészes ez, ha fogadnom kéne azt mondanám hogy így is nyerünk, ha meg rezeg a léc akkor majd jönnek Messiék.pep71 írta:Eddig, mindenkinek az volt a baja, hogy LE nem rotál, MSN folyamatosan játszik stb..Nero. írta:Úgy látszik Enrique idén komolyan gondolja a rotálást.Mondjuk szerintem ma egy kicsit túlzásba vitte, nehogy visszaüssön mert nem olyan rossz ez az Alaves...
Most megkapta azt a bő keretet, ami kell neki, hogy tudjon rotálni és meg is teszi, nagyon helyesen. Brutálisan erős ez a Barca keret. Ki ellen pihentessen, ha nem otthon, egy feljutó csapat ellen(válogatott meccsek után)?

Eddig, mindenkinek az volt a baja, hogy LE nem rotál, MSN folyamatosan játszik stb..Nero. írta:Úgy látszik Enrique idén komolyan gondolja a rotálást.Mondjuk szerintem ma egy kicsit túlzásba vitte, nehogy visszaüssön mert nem olyan rossz ez az Alaves...
nyugi, majd két ilyen B csapatos X után szétkapja a sajtót és mehet év végégig a gála.Nero. írta:Úgy látszik Enrique idén komolyan gondolja a rotálást.Mondjuk szerintem ma egy kicsit túlzásba vitte, nehogy visszaüssön mert nem olyan rossz ez az Alaves...

Pont azért kell játszatni, hogy formába lendüljön és ha szükség lesz rá ne hideg lábakkal álljon. Umtiti is játszott eleget mostanában. Kedden úgyis BL. Merész kezdő, örülük neki. Kíváncsi leszek Arda így hogy fog játszani a jobb oldalt. Végre pedig Neymar is van. Jó lesz ez!visca el barca írta:matyiőtől egyszerűen nem bír elszakadni. hihetetlen... előszezonban nulla volt, aztán sérülés...

jobban örültem volna umtiti-mascherano párosnak a védelemben, de a többi tetszik. messi, suárez, iniesta, alba, roberto, pique pihen. úgy látszik tényleg rotálni fog luchoMessias2 írta:Official lineup Barça vs Alavés: Cillessen, Digne, Mathieu, Mascherano, Vidal, Denis, Busquets, Rakitic, Neymar, Alcácer, Arda

semmi, sztem a válogatott meccsek miatt pihen ő is meg robi is.randomguy írta:btw, piquevel mi van?

Ter Stegen will be sidelined for 2 weeks. Goalkeeper won't be available for games against Alaves, Celtic, Leganes, Atleti. [@Alfremartinezz]S.Agüero írta: Itt az esély Cillessen előtt.
csak a rend kedvéért: elszúrtad az idézést az nem én vagyok! én "visca el barca" sommás jóslatára reagáltam, miszerint.....a bilbaoi derbin sem fogunk megizzadni....a magyarázatát már nem is boncolgatom, mert azzal még nagyobb ellentmondásba keverte magát miután a szokásos stílusában szóvátette, hogy nem dícsértem eléggé és nem gratuláltam a nyitó (6:2) meccsért...Samper írta:Nem tudom, hogyan nézed a meccseket, de LE-nél már régen megszűnt a középpályás dominancia. Rakitic nagyon fontos láncszem a csapatban, de nem klasszikus középpályás játékkal, hanem azzal, hogy besegített a védekezésbe is Alves helyett, időnként a befejezésbe is, általában meg ő volt az összeköttetés a védelem és MSN között. Ini, amíg a régi játékát játszotta, idegen testté vált és csak tavasszal kezdett mást játszani. De akkor se volt meghatározó ember a csapatban, csak jobb, mint a helyére időnként betett Arda. De SR-nél azon a poszton nem volt jobb. Most, hogy SR más feladatot kapott, benyomásom szerint Gomes lehet Ini elsőszámú riválisa.visca el barca írta:mess2009 írta:
valószínűleg az, hogy 1X éve elit játékosok játszanak azon a poszton és őket szokta meg a szemem. igazából van akár 4 (!) alternatíva is iniesta helyére (arda, AG, DS, rafi), és bár AG még nem mutatta meg mit tud (valenciában nem nagyon figyeltem), de kb. egyik játékosban se érzem, hogy akár 50%-át is lehozná ini teljesítményének. pedig nálunk a kp mindig kulcsfontosságú volt, de sanszos h amint ini befejezi, ez a kp-s dominancia véget fog érni.
A dominancia a labdabirtoklási fölény mellett nem vitatható. De ebben a két szél, valamint a hátrébb játszó Messi és Rakitic volt a meghatározó. Ini inkább kiegészítő ember volt, ahogy SR is, ha középpályán játszott. Busi többet jött előre, mint azelőtt, sok labdát adott el és hosszú átadásai úgyszólván nem voltak.palesz77 írta: Mondjuk ez után a kijelentésed után ezt tőled is meg lehetne kérdezni.. Ini meg Busi nem voltak meghatározó emberek? Jó tudni. Lucho első évére még ezt rá lehet húzni, viszont erre a szezonra már nem. 4-0-ás Clásico, Kupadöntő, nem tudom ezeken szerinted Ininek milyen szerepe volt, de már érdekelne.. Nem ők a játékunk alfája és omegája, mint Pep idejébe, ez tény, de attól még ugyanúgy a játékunk alapja a középpályás dominancia, ezen az MSN se változtatott.
nem. általában trailer alapján döntöm el, hogy ki jó meg ki nemSamper írta:Nem tudom, hogyan nézed a meccseket