Ronaldinhonak ott a helyeZsolti írta:Emberek nem tudja valaki,hogy a szabórúgás vébén kik lesznek ott a Barcából?

Az is fontos...Rapika írta:Hát ezt már én is akartam említeni!eszter21 írta:Szerintem ha kérik biztos megengedi, hogy más rúgja...Ordog írta:Én bírom a csávót meg minden. Csodálom a játékát, minden tiszteletem az övé, DE........
A szabadrúgások annyira de annyira nem mennek neki, hogy az már fáj. Meccsenként vagy 1-2 gólveszélyes szabadrúgás lehetőség, amit rendre elszúr. Tavalyi szezonban még rúgott gólokat szabadból, de a mostani nagyon tré. Nem értem, hogy miért nem engedi, hogy más lője azokat. Meglennék lepve, ha Dec. végén ő nyerné meg a szabadrúgás versenyt...
Mostanában inkább a cselekre öszpontosít az edzéseken...
Hát ezt már én is akartam említeni!eszter21 írta:Szerintem ha kérik biztos megengedi, hogy más rúgja...Ordog írta:Én bírom a csávót meg minden. Csodálom a játékát, minden tiszteletem az övé, DE........
A szabadrúgások annyira de annyira nem mennek neki, hogy az már fáj. Meccsenként vagy 1-2 gólveszélyes szabadrúgás lehetőség, amit rendre elszúr. Tavalyi szezonban még rúgott gólokat szabadból, de a mostani nagyon tré. Nem értem, hogy miért nem engedi, hogy más lője azokat. Meglennék lepve, ha Dec. végén ő nyerné meg a szabadrúgás versenyt...
Szerintem ha kérik biztos megengedi, hogy más rúgja...Ordog írta:Én bírom a csávót meg minden. Csodálom a játékát, minden tiszteletem az övé, DE........
Azért a Getafe ellen a mexikói is elég nagy gólt ragasztott.Enrique írta:Gionak amúgy is nagyon jó lába van. Én rá szavaznék.Zsolti írta:Lőhetné mondjuk Marquez,vagy Xavi,vagy Deco.Baloldalról meg Gio.Ordog írta:Én bírom a csávót meg minden. Csodálom a játékát, minden tiszteletem az övé, DE........
Gionak amúgy is nagyon jó lába van. Én rá szavaznék.Zsolti írta:Lőhetné mondjuk Marquez,vagy Xavi,vagy Deco.Baloldalról meg Gio.Ordog írta:Én bírom a csávót meg minden. Csodálom a játékát, minden tiszteletem az övé, DE........
Lőhetné mondjuk Marquez,vagy Xavi,vagy Deco.Baloldalról meg Gio.Ordog írta:Én bírom a csávót meg minden. Csodálom a játékát, minden tiszteletem az övé, DE........
A játéka miatt szidtam! Nem az érzékenysége miatt...Enrique írta:EZT AZ EMBERT SZIDJÁTOK??? Mindjárt elsírja magát mikrofonnal a kezében!!
Meghogy szívesen játszana a cselszkiben... BAROMSÁG!! Szeret itt lenni és 1 darabig uccse fog elmenni.
Igen, soha nem beszél a pénzről meg, hogy hol mennyit kapna. Okos, intelligens, szerény...Boixos írta:de viccen kívűl, elég otromba baromságok azok, amiket a neki tulajdonítottak. egyáltalán nem is a stílusa olyanokat mondogatni, amiket írtak. én még nem olvastam tőle olyan nyilatkozatot, ahol ne tért volna ki arra, h mennyivel tartozik a barcának, meg h mennyire jól érzi itt magát. az anyagiakra viszont sohasem tért ki.
Hát látod ezért...Zsolti írta:Van bene valami.De ők mér nem a bekemmel foglalkoznak?ja nem megy a csapatának.már értem,hogy miért minket baszogatnak,pontosabban roaldinhot.Enrique írta:Én csak annyit mondok h ANGOL bulvársajtó....Zsolti írta:Ja valószínűleg kamu,mindenesetre ez magyarázatot adhana arra,hogy kaki a teljesítménye a tegnapit leszámítva.![]()
Nagyobb esély van arra h megnyerem az 5ös lottót, minthogy ők igazat írjanak...
Van bene valami.De ők mér nem a bekemmel foglalkoznak?ja nem megy a csapatának.már értem,hogy miért minket baszogatnak,pontosabban roaldinhot.Enrique írta:Én csak annyit mondok h ANGOL bulvársajtó....Zsolti írta:Ja valószínűleg kamu,mindenesetre ez magyarázatot adhana arra,hogy kaki a teljesítménye a tegnapit leszámítva.Charlie írta:Ez 1 nagy kamu hír,vmit már a firkáxoknak írni kell.........
C.![]()
Nagyobb esély van arra h megnyerem az 5ös lottót, minthogy ők igazat írjanak...
Én csak annyit mondok h ANGOL bulvársajtó....Zsolti írta:Ja valószínűleg kamu,mindenesetre ez magyarázatot adhana arra,hogy kaki a teljesítménye a tegnapit leszámítva.Charlie írta:Ez 1 nagy kamu hír,vmit már a firkáxoknak írni kell.........
C.
Ja valószínűleg kamu,mindenesetre ez magyarázatot adhana arra,hogy kaki a teljesítménye a tegnapit leszámítva.Charlie írta:Ez 1 nagy kamu hír,vmit már a firkáxoknak írni kell.........
C.
eszter21 írta:... Őt nem érdekli a pénz...