Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bízok egy 1-1-ben, de szerintem kikapunk 1-0-ra vagy 2-1-re.MQuCsabi írta:Tippek estére ?![]()
(Egyébként a Granit Xhaka az olyan, mint az Arany János? )![]()
Szerintem nem szép hogy mindig egy 37 éves játékosra van szükség, ahogy az sem hogy a kulcsembereink fele már olyan 20. rangú helyen padozik hogy nem is tudtam hogy ott van csapat.Petr írta:Ha egy olyan csapat ellen játszottuk volna ezt az eredményt és ezt a focit, akik rendelkeznek kompetens játékosokkal, akkor elfogadnám az érvelést. Így viszont... ne csináld márFeast4 írta:És azért játszottunk 0-0-át egy hobbi válogatottal mert Gera nélkül a középpályán nincs ész, lassúak vagyunk és körülményesek, az a EB-n mutatott tamadojátekot meg se közelitettük és a játékosok felének meg megint meccshiánya van.. Erre nincs mentség, teljesen felesleges szépíteni.
Nem értem miért nincs bizalom. Bödét értem, ő fradistaAz a baj, hogy Nikolics a mi szerkezetünkbén nem él meg, Böde felé nincs akkora bizalma így marad Szalai és Priskin.
Ha egy olyan csapat ellen játszottuk volna ezt az eredményt és ezt a focit, akik rendelkeznek kompetens játékosokkal, akkor elfogadnám az érvelést. Így viszont... ne csináld márFeast4 írta:És azért játszottunk 0-0-át egy hobbi válogatottal mert Gera nélkül a középpályán nincs ész, lassúak vagyunk és körülményesek, az a EB-n mutatott tamadojátekot meg se közelitettük és a játékosok felének meg megint meccshiánya van.
A valóság az, h ott a helyünk, ahol végezni fogunk ebben a csoportban.csababarca írta:Tudom,az a valóság amit itt 3-4 ember megfogalmaz, meg veregeti egymás vállát érte virtuálisan.![]()
Ott van leírva feketén fehéren minden, amire reflektáltam.
Köze nincs a valósághoz meg ahhoz, amit irtunk a megmondó(nak hitt) hozzászólásodnak. Tudom, h fáj, amit láttál, elhiszem...nekem is.csababarca írta:Jah csak azért játszottunk 0-0t egy hobbiválogatottal, mert nem is akarunk kijutni,mert nem az a feladat.
Értem.
Még a végén megmagyarázzuk ezt a valamit.
A játék csapnivaló volt, ha kiakarunk jutni, ha nem. (nyilván nem akarunk, itt már ezt okosan kifejtettétek)
Remélem a játékosok azért nem ilyen emberek, hogy mivel nehéz kijutni, ezért inkább nem is akarnak, mert hát úgy sem lehet. Ez egy igazi, férfias hozzáállás!
Dzsudzsák,Elek ezeket kéne elfelejteni, és nyomatni középen a Stieber, Lovrencsis, Kleinheisler, Nagy négyest, valahogy összecsiszolni őket, abból lehetne valami.
Gondolom, azt Te sem hiszed vagy hitted, h kijutunk, nem emiatt a meccs miatt, de most a 24-es mezőny helyett 13-asba kellene beférni, amibe formában, szerencsével sem vagyunk ott.hank1ee írta:Ha még egy Feröert sem vagyunk képesek megverni, a vb-t inkább hagyjuk is... Svájccal kapcsolatban meg tévedtem, ebben a csoportban ők bombaerősek lesznek.