Én a brazilok meccsét néztem tegnap, pontosabban a második félidőt, de egész jó kis csörte volt. Neymar nagyon élt, csinált szép dolgokat, ráadásul ő rúgta az első gólt - tiziből -, és adott a végén egy gólpasszt is. Ilyen formában várom vissza!

Aki még nagyon tetszett, az Gabriel Jesus volt. Szabaddabban játszott mint az olimpián, enyhén jobban is ment neki. Kihagyott így is jópár helyzetet, érződik rajta, hogy 19 éves még csak, de amúgy szerintem tök jól mozgott, van benen fantázia. Ez volt az első meccse a felnőtt válogatottban, a tizit ő hozta össze, és 2 gólt lőtt, elég jó kezdés..
Itt van ahogy a 11-est összehozta, eszméletlen hogy berobbant,
itt az első gólja - szép sarkazás -,
itt meg a második - ez meg egy szép lövés 16-ról.
Itt meg Ney gólja, meg
egy szép roulette tőle.
Tromort77 írta:Ray Hudsonék már arról beszélgetnek, hogy Masche pazarlás védőnek a Barcában, annyira jól tólja. 37. percben volt az első elrontott hosszú átadása. Tudom a Barca játéka más, de símán megnézném vkp-nek. Busquets-re ráférne a konkurencia. Remélem LE nézi a meccset.

Te is fiam, Brutus..

Védőként is szokott nagy labdákat adni, és keresztlabdákkal megszórni a többieket, a labdakihozataloknál a helyezkedésével és a labdabiztosságával vannak még mindig a gondok. Tömörülő ellenfelek ellen ez kevésbé probléma, ha letámadnak minket, akkor kezdődnek a gondok.