Üdv, srácok! Bocs, csak tegnap egész nap vezettem, futkároztam, nem volt időm reagálni, az az egy hsz-t is pont ebéd közben írtam.
Na röviden: Jövőhét szerdától egyből a 2. fordulóval folytatjuk, ezt úgy értem, hogy a 2. kör meccsei jövőhét szerdától esedékesek lekötésre. Ami meccs nem került még az 1. körben lejátszásra, arra utólag, a 10. kör után kerül sor. De
csabooo és
zola, ha ti ketten tudtok meccselni még a héten, akkor nyomassátok, és akkor csak egy darab elmaradt meccs lenne. A többiek számára ez a hát szabad most, nyugodtan dobáljátok magatokat a kalapba.

Ha Nektek jó az, hogy 10 fordulót nyomunk, akkor örülök, mert változtatni nem kell semmin. Aki ezt kifogásolja, írja meg időben.
Azért tartom jó ötletnek az oda-vissza játszást, mert így legalább mindenki tudja élvezni a hazai pálya előnyeit, meg most éppen mindegy szerintem mindenkinek, aki nem gyűjtögeti a zászlókat vagy nincs valami konkrét célja, hogy most a fórumos társasággal leköti a meccseket hétről-hétre, vagy tök teljesen arctalanul belepakolja magát a kalapba minden szerdán.
Ronaldinho&Barca: csapatnevet és csapat ID-t kérek!
1. forduló:
? (R&B) - FC Dark Horse
Terézvárosi SE 4:0 AC 3/2 Boroskóla
Terra Siculorum - FC Detek
A frissített táblázatot a fordulók végén teszem majd közzé.