Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Közbe meg olyan, mintha itt lenne, mert mi fizetjük a bérét. Csak annyi van a szerződésben, hogy meghatározott számú meccsen játszania kell különben fizet a Gijon. Kívancsi vagyok mennyit is fog játszani percekben, mert az vicces lenne ha játszan 20 meccsen vagy 500 percet.palesz77 írta:Már be is mutatták a Gijonban, kölcsönbe ment 1 évre.Zozzy 5 írta:még Douglast kéne elpasszolni bárhova a világon, bármilyen munkakörbe, és kész is vagyunk
Oké. és mire visszajönne cseréljünk le minden zárat a Camp Noun, adjuk le ócskavasba a szekrényét, telefonszám, e-mail cím megváltoztat és mint akik sosem ismerték egymást!palesz77 írta: Már be is mutatták a Gijonban, kölcsönbe ment 1 évre.
Ez volt a 60 milliós költségvetés nyara!randomguy írta:összesen €122.75M + €28M opciókhoz kötve.Feast4 írta:Amúgy összeg szerint mennyit vertünk el?
részletesebben:
Denis €3.25M
Umtiti €25M
Digne €16.5M + €4M
Gomes €35M + €20M
Cillessen €13M + €2M
Alcacer €30 + €2M
összesen €122.75M + €28M opciókhoz kötve.Feast4 írta:Amúgy összeg szerint mennyit vertünk el?
A horvát csak csereként állt be..Nero. írta: Azon a meccsen ugy rakta zsebre Balet, ahogy kell. Az a meccs Piquen, Rakiticen es Iniestan ment el. Hagyjuk mar a francia folyamatos szekalasat konyorgom...
Feel the ironyTripleH írta:SR-val mi a gond? Szerintem egy Bellerin se tud többet nála 60 misiért, max gyorsabb.
de szerintem még thiago is beleférne a 60 milliós büdzsénkberecrea írta:Meg gyorsan kellene egy ajánlatot dobni a Citynek Bravoért.Messias2 írta:Akkor már csak egy jhv-t kell keresni a piacon, és kész a keret.
Meg gyorsan kellene egy ajánlatot dobni a Citynek Bravoért.Messias2 írta:Akkor már csak egy jhv-t kell keresni a piacon, és kész a keret.
SR-val mi a gond? Szerintem egy Bellerin se tud többet nála 60 misiért, max gyorsabb.Messias2 írta:Akkor már csak egy jhv-t kell keresni a piacon, és kész a keret.
Plusz volt még egy sorsdöntő győztes fejese. Nagy troll a fickóMQuCsabi írta:Meg jött a ClasicóBe tudott ugrani Mathieu, csak meccsek mentek el rajta
Igen, de akkor középen játszott, ha jól emlékszem.MQuCsabi írta:Meg jött a ClasicóBe tudott ugrani Mathieu, csak meccsek mentek el rajta
A B-t talán most sikerült gatyába rázni. Szép volna, ha a következő években újra kinyílna az ajtó a fiatal tehetségek előtt. S az is kérdés, hogy akár sikerül az év, akár nem, hosszabbít-e LE. Mert új edzőnél mindig változik az egyes játékosok pozíciója. Mindenesetre remélhető, hogy a téli ablakot kihagyjuk.visca el barca írta:sztem ezt a topicot le is lehetne zárni úgy 2-3 évre![]()
"Azt mondtuk a nyár elején, hogy a csapatot a szükséges módon meg fogjuk erősíteni. Ennek következtében előrehoztunk következő évekre tervezett befektetéseket..."