Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az aki a közösségi oldalakat és a médiát csak arra használja, hogy hol tud éppen beszólni a Madridnak, az ne legyen CSK, annak ugyanis az öltözőt kell egyben tartani és nem a viszályt szítani.etooka9 írta:
Igen maradt ugyanaz. Csak én hiányolom amúgy a négyesből Piquet?
Aha.etooka9 írta:Igen maradt ugyanaz. Csak én hiányolom amúgy a négyesből Piquet?
Igen maradt ugyanaz. Csak én hiányolom amúgy a négyesből Piquet?messideco írta:Hogy van a csapatkapitányok sorrendje idén? Ini, Messi, Busquets, Masch?
Lehet tenni majd megint 1X-re a meccset.Nero. írta:Nekem az év egyik legjobban várt meccse a Sociedad elleni idegenbeli. Ha megint nem nyerünk akkor tényleg el van átkozva az a hely.S.Agüero írta:Ez a Celtic(I)-Sociedad(I)-RM(O)-Gladbach(O) négyes szép lesz az ősszel.
Nekem az év egyik legjobban várt meccse a Sociedad elleni idegenbeli. Ha megint nem nyerünk akkor tényleg el van átkozva az a hely.S.Agüero írta:Ez a Celtic(I)-Sociedad(I)-RM(O)-Gladbach(O) négyes szép lesz az ősszel.
Szerintem nem kérdés, hogy Masch visszatér. Inkább arra leszek kíváncsi, hogy Mathieut Umtiti elé helyezi-e. Ha nem akkor a franciának nem lesz túl sok játékperce lévén, hogy minőségi balhátvédünk is van.TripleH írta:Szeretem Masch játékát, de Umtiti hihetetlen milyen nyugalmat tud sugározni és magabiztosságot, remélem idény végére átveszi a helyét.S.Agüero írta: Kíváncsi leszek, hogy Umtitit bent hagyja-e a csapatban így LE.
Ha a védelem közepén már nem tud úgy teljesíteni, akkor mehet a VKP posztra. Ha ott sem, akkor a francba!MQuCsabi írta:Ha nem hagyja bent, annak okáról én asszem mindenféleképpen beszámoltatnám - írásban és szóban is.
Erről nagyon komolyan érdekel Samper álláspontja.S.Agüero írta:Kíváncsi leszek, hogy Umtitit bent hagyja-e a csapatban így LE.palesz77 írta: Ter Stegen and Mascherano trained normally today and they will be ready for the league game vs Bilbao. [rac1]
Szeretem Masch játékát, de Umtiti hihetetlen milyen nyugalmat tud sugározni és magabiztosságot, remélem idény végére átveszi a helyét.S.Agüero írta:Kíváncsi leszek, hogy Umtitit bent hagyja-e a csapatban így LE.palesz77 írta: Ter Stegen and Mascherano trained normally today and they will be ready for the league game vs Bilbao. [rac1]
Kíváncsi leszek, hogy Umtitit bent hagyja-e a csapatban így LE.palesz77 írta: Ter Stegen and Mascherano trained normally today and they will be ready for the league game vs Bilbao. [rac1]