Ezzel egyetertek, bar en inkabb reszemrol ugy fogalmaznam meg, hogy sose kellett akkora huzoembernek lennie, mint amekkora lehetett volna - tudom, hogy te is ezt irtad le nagyjabol. Volt 20 golpasszos szezonja, meg 10 folott is lott mar, nyert EB-t es VB-t a valogatott a vezerletevel, rengeteg fontos momentuma volt mar, es kozben megis a hatterben maradt javareszt - a Barcaban foleg. Ott a tavalyi Kupadonto pl, tokeletes pelda az a meccs a karrierje osszefoglalasara. Emberhatranyban neki hala ugy tunt, hogy mi vagyunk tobben a kozeppalyan, megse ez marad meg a koztudatban, hanem Alba golja, meg Messi 2 golpassza - o is jo volt, nem ezt vonom ketsegbe. Ezek jellemzik Init, hogy a hatterben varazsol, es a rivaldafeny altalaban nem neki jut, ezert is telt annyi idobe, mire a sajto is felfigyelt ra. Ha a VB-n nem lo gyoztes golt, allitom meg 2 ev kellett volna, es az a bizonyos EB teljesitmeny, hogy elismerje szinte mindenki. Modriccsal ebben amugy hasonlitanak, mert a horvat is most kerult csak be eloszor UEFA galacsapatba, mikozben mar evek ota ott lett volna a helye - egy jo valogatott szereplessel jaro PR oruletnyivel van lemaradva kb a megitelese.recrea írta:Hülyén hangzik (ez is), de sztem Iniesta nem hozta ki magából egyénileg a maxot

Na mindegy, igy ejfel kornyeken mar nem ragozom tul az Ini hozsannazast, a lenyeg, hogy szerintem ha nem lett volna Messi pl, akkor o elolepett volna annyira, hogy par Bajnoksag es legalabb 1 BL szinten leessen a csapatnak, plusz akkor szamokban is folyamatosan 10 folotti gol+golpasszokra lett volna kepes. De hal istennek nem kellett "ehhez folyamodnia", mert a minosegi tarsai is megvoltak vegig, igy eleg volt tole ez a hatterben levo vezerbika szerep. Mi meg hal istennek vegigkovethettuk mar az elejetol a varazslatait, nem kellett tobb evig varnunk, hogy felhivja a sajto ra a figyelmet..

u.i.: A cseres temahoz meg. Modricot en is megneznem mit tud Ini es Busi mellett, de en speciel Kroost is kiprobalnam, es Marcelot is. Nem mondom, hogy hosszutavon elcserelnem oket, ki tudja hogy mukodne ugy a csapat, de par meccs erejeig kivancsisagbol oket mindenkepp meglesnem. Sot, meg Benzemat is meglesnem egyszer, meg ha Suareznel jobb csatart elkepzelni se tudnek a jelenlegi Barcaba.