Nem tudom a képet beszúrni ,de nemáááár? Ez tényleg homár.

Azért Zidane-nal elég komoly a bajnoki mérlegük, pontot sem mostanában vesztettek. Kevesebbet gáláznak, mint mi, de az ő győzelmeik ugyanúgy három pontot érnek. Vagy nézzük meg az utóbbi négy klasszikust, egyedül a Pincérrel nem voltak méltó ellenfelek, de azt leszámítva két győzelem és egy szűkös vereség a mérlegük. Nincs nagy különbség sem a keretek erősségében, sem eredményességben. Egyedül látványban maradnak el, de a kupákat nem azért osztják.zsoltfree írta:Egyforma erős a keret? Ti mit szívtatok? Én is kérnék belőle, de csak keveset, mert nem szeretnék ilyen butaságokat írni. Nem igazán látom hogy miben lenne jobb a Real mint a barca kB az utsó 10 évben. Ja de, egy faktor van. A mázli faktor. Semmi másban nem cserélnék velük...
Ez abszolút igaz. A válogatottban ezért játszik sokszor jóval látványosabban.Hülyén hangzik (ez is), de sztem Iniesta nem hozta ki magából egyénileg a maxot, pl 10 méternél nem akar mindig passzolni, ő lövi a tiziket, szabikat, többet tüzel 20-ról, nem helyezi magát ennyire a csapat mögé, hanem lett volna annyira egós (jó értelemben), mint Ronci vagy R10. Egy Juventusból vagy (anno) MU-ból sokkal jobban kiemelkedett volna, mint itt, persze ez köszönhető 5-6 orbitális világklasszis összeszületésének Barcelonában
Hát persze, hogy a sajátjaival elfogult az ember. Próbálunk objektívek lenni, de teljesen nem lehet. De ha megkérdeznéd, szerintem ezzel a legtöbb madridista is igy lenne, a MSN-t elfogadnák gondolom, de pl. Ramost nem cserélnék el Pique-re, Marcelot, Albára, Modricot sem Iniestára, és még lehetne sorolni.Gondoljatok bele posztonként, hogy őt elcserélném a Real beli megfelelőjére? Ez eljátszató a cserepaddal, a játék képével, az edzőkkel, utánpótlás rendszerrel, elnökkel is... Én senkit sem cserélnék tőlük... Tehát, beraknátok onnan vkit a kezdőnkbe?
Szerintem a Real játékában Busquets nem igazán tudna érvényesülni, a Kroos-Modric duó meg jól működik, szóval Iniestát bár nagyra tartják ők is, nem hiszen, hogy kéne nekik.Amúgy meg ne mondja nekem egy realos sem, hogy nem tenné be a csapatukba a Busi-Ini-Messi-Neymar négyest
Kérdés, hogy kell-e nekik labdatartós focit játszaniuk. Én úgy gondolom nem, jobb nekik ezt a direktebb stílust erőltetni, ezzel nyerték a két a BL-t is.Pedig pont egy Busi stilusu emberke hianyzik kozeprol nektek ahhoz, hogy mehessen a labdatartos foci. Utkozni nem utkozik ugy, ez nyilvanvalo, de attol meg nincs benn a keze kevesebb labdaszerzesben, sokkal okosabban zarja le a passzsavokat, es mar csirajaban elfojtja a tamadasokat. Vele szerintem fejlodne a Real, persze a csucsformaban levo Busival, nem a mostanival.
Modric-Kroos duónál jobb nem kell, én nagyon bízok ebben a kettősben, így bármennyire is kedvelem Iniestát nem tenném be.S.Agüero írta:Akkor maradjunk annyiban, hogy jobbak vagyunk.![]()
Amúgy meg ne mondja nekem egy realos sem, hogy nem tenné be a csapatukba a Busi-Ini-Messi-Neymar négyest.
Persze, h jobbak vagyunk, ez sosem volt kérdésesS.Agüero írta:Akkor maradjunk annyiban, hogy jobbak vagyunk.![]()
Amúgy meg ne mondja nekem egy realos sem, hogy nem tenné be a csapatukba a Busi-Ini-Messi-Neymar négyest.
En igen birom a nemetet, szemre is baromi tetszetos, Pirloi magassagokban van latvanyra ahogy kezeli a bogyot, amugy meg baromi labdabiztos, intelligens, tokeletes rugotechnikaval. Egyedul a melo hianyzik belole, kell melle olyan, aki utkozik.recrea írta:Kroosban én nem látok olyat, ami itt érdekelne. Marcelo viszont top...egy majomnak tartom, de én szélsőhátvédet még nem láttam, aki ekkora hatással lenne a támadásokra egy csapatban. Ha neki nem megy, akkor megvan lőve az az oldal előrejátékban. Ramos szintén világklasszis.
Ezzel egyetertek, bar en inkabb reszemrol ugy fogalmaznam meg, hogy sose kellett akkora huzoembernek lennie, mint amekkora lehetett volna - tudom, hogy te is ezt irtad le nagyjabol. Volt 20 golpasszos szezonja, meg 10 folott is lott mar, nyert EB-t es VB-t a valogatott a vezerletevel, rengeteg fontos momentuma volt mar, es kozben megis a hatterben maradt javareszt - a Barcaban foleg. Ott a tavalyi Kupadonto pl, tokeletes pelda az a meccs a karrierje osszefoglalasara. Emberhatranyban neki hala ugy tunt, hogy mi vagyunk tobben a kozeppalyan, megse ez marad meg a koztudatban, hanem Alba golja, meg Messi 2 golpassza - o is jo volt, nem ezt vonom ketsegbe. Ezek jellemzik Init, hogy a hatterben varazsol, es a rivaldafeny altalaban nem neki jut, ezert is telt annyi idobe, mire a sajto is felfigyelt ra. Ha a VB-n nem lo gyoztes golt, allitom meg 2 ev kellett volna, es az a bizonyos EB teljesitmeny, hogy elismerje szinte mindenki. Modriccsal ebben amugy hasonlitanak, mert a horvat is most kerult csak be eloszor UEFA galacsapatba, mikozben mar evek ota ott lett volna a helye - egy jo valogatott szereplessel jaro PR oruletnyivel van lemaradva kb a megitelese.recrea írta:Hülyén hangzik (ez is), de sztem Iniesta nem hozta ki magából egyénileg a maxot
Na jó, ezt ők ugyanúgy elmondják magukról, szóval nem túl erős érvzsoltfree írta: Gondoljatok bele posztonként, hogy őt elcserélném a Real beli megfelelőjére? Ez eljátszató a cserepaddal, a játék képével, az edzőkkel, utánpótlás rendszerrel, elnökkel is... Én senkit sem cserélnék tőlük... Tehát, beraknátok onnan vkit a kezdőnkbe?
Na ugye.
Nyilván túlzás (ahogy Suarez kétszer akkoraBob_Marley írta:Ez szubjektív és eldönthetetlen, vagyis ez nem teljesen igaz, mert az eredmények eldöntik majd idén is. Jó olvasni egy-egy érvet, de voltak bőven túlzók is szerintem. Részedről is annak éreztem a félrészeg MSN jobb. Másabb, a Real sokkal atletikusabb egy Bale féle emberünk meg nekünk nincsen. Suarez meg kétszer akkora állat mint Benzema, de cserébe a francia talán jobb földön. Messi vs Ronaldo meg aztán tényleg olyan, hogy napokig itt ülhetnénk, zsákszámra termelik a gólokat. Ennek szólt a gif, semmi extra nem volt benne, de kb az hogy most melyik finomabb a narancs vagy az alma és ugyanitt tartanánk.
Ennél nem sok szebbet olvastam eddig a fórumon..recrea írta:Páran talán hülyeségnek tartják, de nálam évek óta Iniesta a legjobb focista
Ezzel meg szintén egyetértek, és szerintem nincs ebbe semmi szentségtörés. Egy Clásicon nyilván nem nekik drukkolsz, ha a 93. percben győztes gólt lő, amivel mi rosszul járunk, nyilván nem örülsz, de alapból szerintem mindenki a focit szereti elsősorban, nem a Barcelonát mint intézményt, így klubtól függetlenül hülyék lennénk nem értékelni a szép dolgokat. Főleg manapság, amikor egyre kevesebb a hozzájuk hasonló "művész" a pályákon, és Modric még közülük is az egyik legjobb.Nero. írta:Modricot amúgy élmény nézni. Lehet hogy Barcásként szentségtörés ilyet mondani, de nekem nagyon adja a stílusa.
Sztem meg igen, szóval ez patt helyzet. Páran talán hülyeségnek tartják, de nálam évek óta Iniesta a legjobb focista (aki érti érti, aki nem, annak felesleges magyaráznom), de h a legokosabb, az biztos. Egyébként elismerem, mellé még kifejezetten kedvelem Modricot, az embert is és a játékát is. Nagyjából ketten szabják Benzemával a Real játékát, meg mondjuk Marcelo.Veidt_madridista írta:Iniesta semmivel sem jobb jelenleg mint Modric, persze a szerepkoruk mas. De pusztán abban a tekintetben hogy mit adnak a csapatnak, mindkettnen a legszűkebb elitben vannak.