recrea írta:Páran talán hülyeségnek tartják, de nálam évek óta Iniesta a legjobb focista
Ennél nem sok szebbet olvastam eddig a fórumon..

Amúgy a 14/15-ös szezonban szerintem Modric jobb volt - már amikor játszott -, Ini Lucho első évében csak kereste a helyét, voltak jó meccsei, de folyamatos jó játék nem annyira, a 13/14-es szezonnak meg Ini "csak" a második felét nyomta meg, ebben a 2 évben nálam nem egyértelmű az elsősége - nálad nyilván lehet, nem meggyőzni akarlak, csak mondom.

De tavaly pl szerintem is a legjobb volt, ha formában van, akkor nincs nála jobb, ebben egyetértek veled. De olyan hatalmas különbséget én nem látok Modric és Ini között, hogy ettől egyértelműen a mi irányunkba billenjen a mérleg.
Nero. írta:Modricot amúgy élmény nézni. Lehet hogy Barcásként szentségtörés ilyet mondani, de nekem nagyon adja a stílusa.
Ezzel meg szintén egyetértek, és szerintem nincs ebbe semmi szentségtörés. Egy Clásicon nyilván nem nekik drukkolsz, ha a 93. percben győztes gólt lő, amivel mi rosszul járunk, nyilván nem örülsz, de alapból szerintem mindenki a focit szereti elsősorban, nem a Barcelonát mint intézményt, így klubtól függetlenül hülyék lennénk nem értékelni a szép dolgokat. Főleg manapság, amikor egyre kevesebb a hozzájuk hasonló "művész" a pályákon, és Modric még közülük is az egyik legjobb.