Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A mocskos múlt...visca el barca írta:sztem felfogta, csak túl hülye ahhoz h betartsa. még egyszer nem láttam tisztán szerelni amióta itt vanntibi67 írta:Szerintem fel sem fogta LE utasításait.
sztem felfogta, csak túl hülye ahhoz h betartsa. még egyszer nem láttam tisztán szerelni amióta itt vanntibi67 írta:Szerintem fel sem fogta LE utasításait.
Nem az o posztja, Rafinha kellett volna.Samper írta:0 (nulla)
Arda Turan: "I feel I belong to the FC Barcelona jersey. If I'm needed for just one minute, I'll play for just one minute."
"If I'm needed to stay on the bench then I'm going to stay on the bench."
"And I give everything I have when I'm in starting line-ups. Lucho is always showing me that he's pleased with me."
"Barcelona are the best team in the world. I want to end my career here at Barcelona."
A kulcs az, hogy folyamatosan játszik. Ha Ney visszatér és minden 3. meccsen fog beszállni 10-15 percekre, ráadásul esetleg a kp-ra, akkor ugyanaz lesz, mint ősszel... Pont ezért igenis többet kéne játszania!Messias2 írta:Szerintem a kulcs az, hogy végre a posztján játszik, a szélen.visca el barca írta: fel bizony, nem totyog, nem tököl,
teszi tovább, osztja a gólpasszokat, lövi a gólokat, kb most kezdett ráérezni a játékunkra.