A Real keretről való vitát áthoztam ide, ott már off.
hajnesz írta:Egy MSN-nel biztos jobbak vagyunk, meg úgy érzem bővebb a keretünk. Viszont az tény, hogy a kezdőtizenegyek között nincs nagy különbség idén, nagyon jól jártatok érzésem szerint, hogy nem vettétek meg az EB aktuális sztárját. Idén érdekesebb lesz a bajnokság, mint tavaly volt...
A keret náluk is nagyon bő, bár a középpálya kérdéses lesz azért, Isco és James ki tudja mennyire lesznek opciók. Kovacic idén sokal jobbnak tűnik, rá én számítanék Zidane helyében, de összességében a nagyobb nevek ellenére nem jobbak ott se szerintem, egy egált mondanék itt is - bár ők Casemirot nem tudják pótolni. A támadósor a padon baromi erős ott, Lucas, Asensio, Morata - még ha én nem is estem tőle hanyatt -, Mariano. Asensio ugye közben tud középpályán is játszani ha úgy van.. Védelem is elég jó náluk, de nálunk is, egyedül Vidal kérdéses, de ha SR-t tehermentesíti, már az is jó - mint a túloldalon Danilo. Kapus poszt meg szintén nézőpont kérdése, én MAtS-ot pl nem cserélném el Navasra, még ha kajlább is, hozzánk a német jobban passzol. Az edzőkön több fog múlni szerintem idén mint a keretek mélységén, mindkét csapatnak brutális merítési lehetőségei vannak, nem sokszor volt ennyire azonos szinten a 2 csapat minőségileg szerintem - és akkor még ott az Atma is, akik szintén jól erősítettek.