Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én azt mondanám, ez egy tipikus:..."sok lúd disznót győz..." meccs volt, megspékelve egy lesgóllal. túl sok poszton van a Realban jobb képességű ember , vagy ha úgy tetszik, jó pár kirívóan gyenge a Celtában.ferninho írta:Ez nem kislány bekkelés, át lett adva a Celtának a terület, láthattuk, hogy volt is helyzete a Realnak, illetve ezt amit a Celta játszik nem lehet bírni egész meccsen.Nero. írta:Lehet hogy elfogult vagyok de szerintem mi nem szoktunk igy bekkelni mint a kislanyok ahogy most is teszi a RealPlane nem egy ilyen nulla Celta ellen
Helyzetek meg voltak, nem sikerült értékesíteni őket, ennyi történt.
És hiába egyenlítettek a Realban maradt a több erő a meccs vêgére, jött is a nem akármilyen Kroos gól.
Kiesett elölről a két ember, CR meg Benzema, akik konkrétan megszabják a támadójáték egészét elől, nem is kell csodákra várni.
Morata se találta meg a góllövőcipőjét sajna, bár ma egyet nagy nehezen beszenvedett....
Egyáltalán nem érzem vészesnek a Real jàtêkát a fentiek tudatában, nyerni kell és kész, az meg eddig meg van.
Ez nem kislány bekkelés, át lett adva a Celtának a terület, láthattuk, hogy volt is helyzete a Realnak, illetve ezt amit a Celta játszik nem lehet bírni egész meccsen.Nero. írta:Lehet hogy elfogult vagyok de szerintem mi nem szoktunk igy bekkelni mint a kislanyok ahogy most is teszi a RealPlane nem egy ilyen nulla Celta ellen
S.Agüero írta:Mondjuk hozzá kell tenni, hogy az első Real-gól les volt.
Azt mar a BL donton is elneztek nekikS.Agüero írta:Mondjuk hozzá kell tenni, hogy az első Real-gól les volt.
Remélem jol megszorjuk őket a Camp Noubanvisca el barca írta:úgyis bemakkolja a real mint általában, de jó nézni ezt az ötlettelen nullát amit a nagy zidane játszat. semmi elképzelés, tényleg nulla. add oda modricnak majd lesz valamimicsoda taktika
Sehova, ő csak simán padon van.palesz77 írta:Majd Rossival javulnak kicsit. Aspas hova ment amúgy, én erről lemaradtam.
70. perce ki fognak fulladni.Nero. írta:Egyelore eleg jol tartja magat a Celta. Szerintem benne van az X.
Erre gondolt sztemMQuCsabi írta:Nincs sem instám sem twitterem, mit tett ki, a pélót??