Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, végre valami értelmes szabály.visca el barca írta:Változásokat eszközölnek a Bajnokok Ligájában: új rendszer szerint 2018-tól az UEFA-koefficiens alapján az első négy helyen álló bajnokság első négy helyezettje automatikusan a csoportkörbe kerül
UEFAlona...17 azért nehezen
17 azért nehezenS.Agüero írta:12 ponttal megvan az első hely, de szerintem lesz itt 16-17 is.
Húzás előtt elfelejtette megkeverni, ezért rakta vissza keverte meg és húzott újra.visca el barca írta:
ennyire hülye lenne? gondolom szóltak neki, hogy nyúljon, húzzon, nyisson és kész. ez meg még pakolgat itt
Miért, valaha okos volt?visca el barca írta:ennyire hülye lenne? gondolom szóltak neki, hogy nyúljon, húzzon, nyisson és kész. ez meg még pakolgat ittMessias2 írta:Gyanús..
ennyire hülye lenne? gondolom szóltak neki, hogy nyúljon, húzzon, nyisson és kész. ez meg még pakolgat ittMessias2 írta:Gyanús..
Szóval nem csak nekem tűnt fel.Robcsyy írta:mindig a C csoport marad a végére, nem féltünő
Nem baj, majd kimegyünk Münchenbe autóval, a Münchengladbach-Barcelona meccsrezsoltfree írta:Na ez a negatív hullámaid miatt elúszottvisca el barca írta:én is gondoltam rá h ilyen szempontból jó lenne zágráb, de hogy szerzel rá jegyet? a maksimir kb 35.000 fős, nagyjából 10 perc alatt elvinnék az összes jegyet...![]()
Na ez a negatív hullámaid miatt elúszottvisca el barca írta:én is gondoltam rá h ilyen szempontból jó lenne zágráb, de hogy szerzel rá jegyet? a maksimir kb 35.000 fős, nagyjából 10 perc alatt elvinnék az összes jegyet...
Na és arra hogy vajon a győztes leveszi-e a polóját vagy őrjöng-e egy sort?MessiNeymarSuarez írta:Lehet valahol fogadni az UEFA év játékosa dijra?