Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te mondod azt, hogy fontos volt nekik a meccs alapján. Én csak azt mondom, ha valóban olyan fontos lett volna akkor nem így állnak fel. Nem védtem őket egy percig sem. Csak megkérdőjelezem, hogy mennyire volt fontos nekik.Messias2 írta: Hiába akarod megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, a román bajnokság 11. helyezettjét az U21-es csapatnak is meg kellett volna verni. Lehet itt keresni a kifogásokat, de a PL-t megint durván beárazták.
Hiába akarod megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, a román bajnokság 11. helyezettjét az U21-es csapatnak is meg kellett volna verni. Lehet itt keresni a kifogásokat, de a PL-t megint durván beárazták.Tromort77 írta: Mégis pihentettek olyanokat is akikre szükség lett volna. Sőt, Lanzini és Payet is edzett már a napokban. Ha valóban annyira fontos lett volna legalább a padra teszi őket.
Mégis pihentettek olyanokat is akikre szükség lett volna. Sőt, Lanzini és Payet is edzett már a napokban. Ha valóban annyira fontos lett volna legalább a padra teszi őket.Messias2 írta: Mondom, hogy érdekelte őket, mentek előre, hajtottak. A játékosokon is látszott, hogy nem alibiznek, egy 50 ezres közönség előtt nehéz is.
Európai szinten másodszor bukott meg Bilic "játékrendszere", ha a beívelésekre épülő centerjátékot annak lehet nevezni. Az meg már a PL-ben is látszott, hogy Payet nélkül meg vannak lőve. Sztem idén top 10-ben nem lesznek.
Mondom, hogy érdekelte őket, mentek előre, hajtottak. A játékosokon is látszott, hogy nem alibiznek, egy 50 ezres közönség előtt nehéz is.Tromort77 írta: Valóban nem láttam a meccset, de pihentetett több poszton is. Ha jól látom egész pontosan 5 helyen is. A tavalyi fricska után ha valóban érdekelte volna őket szerintem idén biztosan jobban készülnek. Azért illett volna nyerni B csapattal is.
Valóban nem láttam a meccset, de pihentetett több poszton is. Ha jól látom egész pontosan 5 helyen is. A tavalyi fricska után ha valóban érdekelte volna őket szerintem idén biztosan jobban készülnek. Azért illett volna nyerni B csapattal is.Messias2 írta: A kezdő a sérültek miatt volt ilyen felforgatott, és aki szerint a WHU nem vette komolyan az EL-t, az nem látta a meccset.
Nyerni akartak ők, csak egyszerűen kevesek voltak. Az egyéniségeikből élnek, azok meg most sérültek.
A kezdő a sérültek miatt volt ilyen felforgatott, és aki szerint a WHU nem vette komolyan az EL-t, az nem látta a meccset.Tromort77 írta: Mondjuk a kezdőt elnzéve pont nem érdekelte Bilic-t.
Azért ezt se jelenteném ki 100%-ra, Azért idén ott lesz a City-Mu-Pool-Chelsea-Spurs is komoly riválisnak.roby122 írta:4. helyre meg mindig jó lesz.
Mindig volt a csapatában 2-3 drága húzóember, a többi az vagy tehetség vagy valami néger francia jó munkás ember.TripleH írta: De már a szándékot sem nagyon lehet érezni, hogy ő bajnok aspiráns Arsenált szeretne, erre a legjobb példa Mustafi és Pérez.
De már a szándékot sem nagyon lehet érezni, hogy ő bajnok aspiráns Arsenált szeretne, erre a legjobb példa Mustafi és Pérez.MQuCsabi írta: Én ebben ne mhiszek. Ő "husz éve" ezt csinálja, az egy dolog, hogy szereti pátyolgatni az embereket, de nem hiszem, hogy az utódjának spórolgatna
Én ebben ne mhiszek. Ő "husz éve" ezt csinálja, az egy dolog, hogy szereti pátyolgatni az embereket, de nem hiszem, hogy az utódjának spórolgatnaArsenal igazolási politikáját elnézve, ott már Wenger elengedte a dolgot, neki már gyakorlatilag lefőtt a kávé és nem akar sok pénzt elszórni. Szerintem már a saját utódjának hagyja meg a pénzt, hogy majd jövőre ő költhessen.
Ez csak egy hasonmas:DMQuCsabi írta:Baromi vicces ezzel az uszkár - harcsa szerelemgyerek fejjel
PCsabi írta:
Mióta mondják ezt? 10 éve?S.Agüero írta:Most már szerintem az Arsenal se fog a 4-ben végezni.
Érdekes egy gyerek ez...Messias2 írta:Ő is hosszabított.P.U.Y.O.L. írta: Mahrez is biztosan marad?
Ő is hosszabított.P.U.Y.O.L. írta: Mahrez is biztosan marad?
Csabi, te tegnap óta fullba nyomatod a kretént, így nem gyün majd az Oscar bácsi...MQuCsabi írta:Úgy volt, hogy reggel felkelt, ivott egy tejeskávét, az kicsit meghajtotta. Azt hitte délre alá is írja az Arsenalhoz a szerződést, de aztán valami elkattant: Hezitálni kezdett. Azt hitte ez egy égi jel, egészen vacsoráig fel alá járkált a hall-ban, végül felhívta a menedzserét, hogy ne mmegy sehová. Úgyis negyedik lenne, nicns benne kihívás, hogy előre tudjaEzt mondjuk kitaláltam magamtól is, de azért köszi![]()
Azt hittem vmi izgalmasabb sztori van mögötte.
Úgy volt, hogy reggel felkelt, ivott egy tejeskávét, az kicsit meghajtotta. Azt hitte délre alá is írja az Arsenalhoz a szerződést, de aztán valami elkattant: Hezitálni kezdett. Azt hitte ez egy égi jel, egészen vacsoráig fel alá járkált a hall-ban, végül felhívta a menedzserét, hogy ne mmegy sehová. Úgyis negyedik lenne, nicns benne kihívás, hogy előre tudjaEzt mondjuk kitaláltam magamtól is, de azért köszi![]()
Azt hittem vmi izgalmasabb sztori van mögötte.