Bajnokok Ligája & Európa Liga
Tetszik Griezman cipője. 

-
- Capitá del Barça
Na ez a negatív hullámaid miatt elúszottvisca el barca írta:én is gondoltam rá h ilyen szempontból jó lenne zágráb, de hogy szerzel rá jegyet? a maksimir kb 35.000 fős, nagyjából 10 perc alatt elvinnék az összes jegyet...

Skacok, légyszi nem emlegessétek már a Real tavalyi BL-győzelmét.....mert így soha sem tudom elfelejteni

Lesznek ám jó kis meccsek a BL-ben.
(Azért kitennék a falra egy Ronaldo posztert, ha a beszédében bemondaná, hogy köszönöm a csapattársaimnak és a sorsolásoknak is a BL-t és az Eb győzelmet:-))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsoltfree 2016.08.25. 19:09:02-kor.
Na és arra hogy vajon a győztes leveszi-e a polóját vagy őrjöng-e egy sort?MessiNeymarSuarez írta:Lehet valahol fogadni az UEFA év játékosa dijra?

Komoly kis csoport ez, de csoportelsőként kell tovább menni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Ha csak a B,E,G csoportokat látnám, azt hinném ez EL sorsolás volt.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk amikor van 60 meccs egy szezonban nem biztos, hogy ez hú de annyira jó dolog.Messias2 írta:Én örülök a csoportunknak. Pörgős élvezetes meccseket akarok látni, ahol az ellenfél is kompetitív.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Lehet valahol fogadni az UEFA év játékosa dijra? 

Én örülök a csoportunknak. Pörgős élvezetes meccseket akarok látni, ahol az ellenfél is kompetitív.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A: Psg-Arsenal
B:Benfica-Napoli
C: Mi-City
D: Bayern-Atletico
E: Nagyon jó kis csoport, feltörekvő csapatokkal, nem tudom.
Monacoért szorítok.
F: RM-Dortmund
G: Porto-Leicester
H: Juventus-Lyon
B:Benfica-Napoli
C: Mi-City
D: Bayern-Atletico
E: Nagyon jó kis csoport, feltörekvő csapatokkal, nem tudom.

F: RM-Dortmund
G: Porto-Leicester
H: Juventus-Lyon

Celticet akartad?MessiNeymarSuarez írta:recrea írta:![]()
![]()
Hosszú évek óta nem igazán van könnyű csoportunk.
Celtic, édes istenem, bontok egy roset

Bármelyiknél bontanék

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
recrea írta:

Celticet akartad?

- visca el barca
- Presidente del Barça
megmondtam, vagy megmondtam. amugy vicces, hogy mindig hozzánk húztak utolsónak...visca el barca írta:de unalmas h megint velük játszunk... remélem még a celtic is jön....
könnyű csop, simán elsők leszünk
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát annyira nem sikerült jól mint lehetett volna kár érte, de meg kell próbálni minél hamarabb kiharcolni a továbbjutást, hogy lehessen pihentetni.

VEB a Celticet kérted ugye?

mindig a C csoport marad a végére, nem féltünő 

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Legalább a Monacot megúsztátok... 

madridista
Bob_Marley írta:Henry is?recrea írta:Egyértelmű csalás...folyamat volt realosok húznakNeki ksözönhetjük a Cityt mondjuk mindig gond volt a kezével, kérdezzük meg az íreket.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.08.25. 18:55:16-kor.
Azt hiszem, hogy aki a csoportokat nyitogatja az Ian Rush. Liverpool csatára volt annó. Nagyon nem megy neki.Robcsyy írta:a koma alig tudja kinyitni a golyókat, lehet annyira forrók
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BFC 2016.08.25. 18:54:52-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
és még utána is megszórhatja a brűzs/leszter vmelyikét.Robcsyy írta:Na Cunci mar a csoportban meglőheti a 10 gólt
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Na Cunci mar a csoportban meglőheti a 10 gólt
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Henry is?recrea írta:Egyértelmű csalás...folyamat volt realosok húznak

Leicester lehet behúzza a bl-t is 

Ez a 4. kalap valami übergagyi csapatokból áll, talán a Monaco az egyetlen értelmes ott..
Egyértelmű csalás...folyamat volt realosok húznak 

Vagy Pep trollkodni fog és Bravo csak az Fa kupát kapja majdVaratrix írta:Eltelt egy nap és annak szurkolunk hogy hogy Bravo minél többet kapjon![]()

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
FEnébe, már kezdtem örülni hogy a Dinamot kapjuk aki az utolsó, de rájöttem hogy ők a negyedik csoportba vannak::D
Na jön hozzánk a Monaco?
Na jön hozzánk a Monaco?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.08.25. 18:48:35-kor.