Ugyanazt húzta legalább?Messias2 írta:Gyanús..

Szóval nem csak nekem tűnt fel.Robcsyy írta:mindig a C csoport marad a végére, nem féltünő
Nem baj, majd kimegyünk Münchenbe autóval, a Münchengladbach-Barcelona meccsrezsoltfree írta:Na ez a negatív hullámaid miatt elúszottvisca el barca írta:én is gondoltam rá h ilyen szempontból jó lenne zágráb, de hogy szerzel rá jegyet? a maksimir kb 35.000 fős, nagyjából 10 perc alatt elvinnék az összes jegyet...![]()
Na ez a negatív hullámaid miatt elúszottvisca el barca írta:én is gondoltam rá h ilyen szempontból jó lenne zágráb, de hogy szerzel rá jegyet? a maksimir kb 35.000 fős, nagyjából 10 perc alatt elvinnék az összes jegyet...
Na és arra hogy vajon a győztes leveszi-e a polóját vagy őrjöng-e egy sort?MessiNeymarSuarez írta:Lehet valahol fogadni az UEFA év játékosa dijra?
Mondjuk amikor van 60 meccs egy szezonban nem biztos, hogy ez hú de annyira jó dolog.Messias2 írta:Én örülök a csoportunknak. Pörgős élvezetes meccseket akarok látni, ahol az ellenfél is kompetitív.
Celticet akartad?MessiNeymarSuarez írta:recrea írta:![]()
![]()
Hosszú évek óta nem igazán van könnyű csoportunk.
Celtic, édes istenem, bontok egy roset
recrea írta:
megmondtam, vagy megmondtam. amugy vicces, hogy mindig hozzánk húztak utolsónak...visca el barca írta:de unalmas h megint velük játszunk... remélem még a celtic is jön....
Bob_Marley írta:Henry is?recrea írta:Egyértelmű csalás...folyamat volt realosok húznakNeki ksözönhetjük a Cityt mondjuk mindig gond volt a kezével, kérdezzük meg az íreket.
Azt hiszem, hogy aki a csoportokat nyitogatja az Ian Rush. Liverpool csatára volt annó. Nagyon nem megy neki.Robcsyy írta:a koma alig tudja kinyitni a golyókat, lehet annyira forrók
és még utána is megszórhatja a brűzs/leszter vmelyikét.Robcsyy írta:Na Cunci mar a csoportban meglőheti a 10 gólt