Henry is?recrea írta:Egyértelmű csalás...folyamat volt realosok húznak

Henry is?recrea írta:Egyértelmű csalás...folyamat volt realosok húznak
Vagy Pep trollkodni fog és Bravo csak az Fa kupát kapja majdVaratrix írta:Eltelt egy nap és annak szurkolunk hogy hogy Bravo minél többet kapjon![]()
Jah tényleg, a TV..visca el barca írta:tv közvetítések miatt nem játszhat pl egy napon a bayer-bvb, vagy mi meg a realbarca0417 írta:Ez a legnagyobb hülyeség..oké ne kerüljenek egy csoportba azonos nemzetiségű csapatok, de egy ágra meg egymás mellett lévő betűjelűbe miért nem. Nem igazán értem.
tv közvetítések miatt nem játszhat pl egy napon a bayer-bvb, vagy mi meg a realbarca0417 írta:Ez a legnagyobb hülyeség..oké ne kerüljenek egy csoportba azonos nemzetiségű csapatok, de egy ágra meg egymás mellett lévő betűjelűbe miért nem. Nem igazán értem.
Már leírták. Első 4 csoportban ott volt a Bayern, utolsó 4-be kellett menniük.MessiNeymarSuarez írta:Ezt nem értem.. Dortmund, Leverkusen miért nem kerülhetett volna hozzánk??
Nem csak az azonos nemzetiségűek(+orosz-ukrán nem) kerülhetnek össze?
Ez a legnagyobb hülyeség..oké ne kerüljenek egy csoportba azonos nemzetiségű csapatok, de egy ágra meg egymás mellett lévő betűjelűbe miért nem. Nem igazán értem.sanyi9007 írta:MessiNeymarSuarez írta:Dortmund miért nem kerülhetett hozzánk, csak a E F csoportba?
Mert a Bayern ott van az első 4 csoport valamelyikében(bocsi,elfelejtettem melyikben).
Mert a Bayern ott volt az első négy csoportban, így mindkét csapat fixen a másik négyesbe került.MessiNeymarSuarez írta:Ezt nem értem.. Dortmund, Leverkusen miért nem kerülhetett volna hozzánk??