Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oda eladtukTripleH írta:Oszt akkor mégis, hogy került a Villarrealhoz?ntibi67 írta: Én azt hiszem,hogy kölcsöjátékost sem lehet vissza hozni az eltiltás alatt
Ha jól tudom Denis Suarezt mi is vissza akartuk hozni kölcsönből a Sevillatól,de nem lehetett.
Igen, így a helyes.looka írta:Nem lehet játékost regisztrálni, azaz mindegy, hogy pénzért jött, ingyen jött, kölcsönből jött vissza. Egyszerűen nem lehet egy sorozatra sem beregisztrálni az adott játékost, tehát nem játszhat sehol tétmeccset. Edzeni edzhet, barátságos meccsen játszhat.
Oszt akkor mégis, hogy került a Villarrealhoz?ntibi67 írta: Én azt hiszem,hogy kölcsöjátékost sem lehet vissza hozni az eltiltás alatt
Ha jól tudom Denis Suarezt mi is vissza akartuk hozni kölcsönből a Sevillatól,de nem lehetett.
Én azt hiszem,hogy kölcsöjátékost sem lehet vissza hozni az eltiltás alattVeidt_madridista írta:Miért lenne torvenyezeru hogy az eltiltás miatt igazolna Perez? 1-1.5 ev múlva kioregedo játékosok helyére mind van alternatíva, kölcsönben pedig tobb tehetséges játékosunk is van akiket vissza lehet hivni.
roby122 írta:BREAKING: A Juventus 40 millió eurós ajánlatot tett a Real Madridnak Iscoért. A spanyol középpályás azonban visszautasította az olasz klub ajánlatát, mondván hogy maradni szeretne a Real Madrid játékosa.
Nem tudom mit vár még a spanyol, de Jamessal együtt a kezdőt nagy ívben elkerülhetik.
A Sociedad ellen is már Kovacic volt a kezdőben. Védekezni abszolút nem tudnak(James+Isco), Zidanenak meg abszolút nem kellenek ezek a játékosok. Ez tavaly is kiderült.
Jamest még megértem, hogy marketing okokból itt tartja Perez, meg azért potompénzért sem fogja eladni őt a Madrid, de hogy Iscotól mit várnak...
Sőt, már Asensio és Lucas is előttük van a sorban.
visca el barca írta:örömmel látom, hogy a sociedad fekszik ahogy évek óta szokott
Hagyd meg ezt a kifogást a habfehérlelkű drukkereknek kérlek.visca el barca írta:örömmel látom, hogy a sociedad fekszik ahogy évek óta szokott
Jogos rosszul mondtam az a netto nyeresége volt a juvénak, mivel a vételárból fizették ki az ügynöki jutalékot. De Higu 90 millája mellett így is megérte.ferninho írta:Pogba annyira volt 72 milla, mint Neymar 17....TripleH írta:Mennyit nem ért? 72 millát? ugyanis a Juve fizette az ügynöki, díjat, max a fizura mondhatjuk, h nem éri meg.
Pogba bőven belecsúszott a 100 millába, mondhatnak akármit hivatalosan.
Ezt így annyira nem tudom megítélni, mert 1 meccse volt éles (ott egyáltalán nem volt rossz egyébként), de képességeivel te is írod nincsen gond. Erről volt szó leginkább, keresni is nehéz nála jobb csatárt a padra.ferninho írta:Nem Morata tudásával van a gond, bőven tud annyit, amennyit egy Real cserecsatárának tudnia kell, sőt...
Viszont eddig fejben nem tudta helyre rakni magát és volt 1-2 nagyképűbb megnyílvánulása, hogy ő már elhitte, hogy egy nagy játékos és most be lesz rakva cserének és itt van nála a gond jelenleg... Mentálisan kell helyretennie magát, mert az eddigi teljesítménye lókuki.
Egyszerűen szenved csak.
Itt van ez a Mariano, küzd, hajt, nyomatja neki, ziccereket elteszi.
Jelenleg előbb betennêm őt a csapatba, mint Moratát...