roby122 írta:BREAKING: A Juventus 40 millió eurós ajánlatot tett a Real Madridnak Iscoért. A spanyol középpályás azonban visszautasította az olasz klub ajánlatát, mondván hogy maradni szeretne a Real Madrid játékosa.
Nem tudom mit vár még a spanyol, de Jamessal együtt a kezdőt nagy ívben elkerülhetik.
A Sociedad ellen is már Kovacic volt a kezdőben. Védekezni abszolút nem tudnak(James+Isco), Zidanenak meg abszolút nem kellenek ezek a játékosok. Ez tavaly is kiderült.
Jamest még megértem, hogy marketing okokból itt tartja Perez, meg azért potompénzért sem fogja eladni őt a Madrid, de hogy Iscotól mit várnak...

Sőt, már Asensio és Lucas is előttük van a sorban.
Érdekes a helyzetük, láthatóan egyikkel sem számol. Eleve nem illenek bele a Real mostani játékába, plusz védekezés sem az erősségük.
A morálról nem is beszélve. Azzal csak rosszul jár a csapat, mert 2 kiváló bomlasztóember lesz a padon, akik dobálóznak, visszaszólnak egy Zidane-nak és stb. Kár hogy nem viszik melléjük még Fabregast is, az lenne ám a szenthármas...
Furcsa amúgy, hogy Casemironak nem keres helyettest Zidane.
kapitány : Szerintem semmi sem lesz belőle, túl nagy a csend. Madridos oldalakon az volt, hogy augusztus 13-án jelentik be, de semmi.
Meglehetősen nagy a csend, és gyanús hogy Perez nem vásárolgat, pedig akárhogy nézzük, Pepe lassan 34, RAmos sincs húde top formában, szóval eléggé megsínylené a védelem ha 1.5 év múlva tudnának leghamarabb igazolni.