Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit hülye példa, de ha egy buli előtt felkérnek hogy te legyél a koktélmester, és azt mondják hogy korlátlan kereted van az alapanyagok megvételére, cserébe csinálj olyan koktélt amitől minden vendég elájul, nem sütőrumot vagy burgonyapárlatot veszel mert olcsó, vagy mert helyi a lepárló. Megveszed a puerto ricói rumot, az orosz vodkát meg a brazil cachacát, mert van rá kereted, és mert tudod hogy ha jól kevered őket össze, tuti finom lesz az ital.Kovbal88 a Claudio Bravo témában írta:De már, valahogy Pep se a régi. Ezek a nagybevásárlások nem teszik szimpatikussá.
Thiago Alcantara gondolt, Rafinha testvérére, aki olcsón ment a Barcából a Bayernbe Pep hívására.TripleH írta:Az tuti, hogy a barcában nem volt kezdő, mivel az AtMa játékosa.Samper írta: Bravo nem volt a Barcaban az ő játékosa, ahogy TS se. Kulcsjátékosait (Messi, Ini, Busi, Piqué) sehová nem vitte maga után, ahogy most a Bayernből se vitt senkit. A kivétel Tiago, aki a Barcaban nem volt kezdő. Pep, mint hiéna kimondottan bulvár-legenda. Más kérdés, hogy van egy határozott játéka, amit, ha az ott talált játékosok egy része alkalmatlan rá, lecserél.
Az tuti, hogy a barcában nem volt kezdő, mivel az AtMa játékosa.Samper írta: Bravo nem volt a Barcaban az ő játékosa, ahogy TS se. Kulcsjátékosait (Messi, Ini, Busi, Piqué) sehová nem vitte maga után, ahogy most a Bayernből se vitt senkit. A kivétel Tiago, aki a Barcaban nem volt kezdő. Pep, mint hiéna kimondottan bulvár-legenda. Más kérdés, hogy van egy határozott játéka, amit, ha az ott talált játékosok egy része alkalmatlan rá, lecserél.
Ha annyira gazdagok akkor, vegyenek egy szigetet, csináljanak rajta egy focipályát, majd vegyék meg a Barcát és a Realt és minden héten egymás ellen megnézhetik őket. Azért az már tényleg nagyot szólna.Nero. írta:Akkor velem együtt te sem nőttél még fel. Egyébként ezek a csapatok nem szólnak másról mint a gengszterek közötti reprezentálásról. Az orosz gengszternek arany Rolls-Roysa van, az arab maffiózónak meg gyémánt Ferrarija, de ide jármű, ingatlan már édeskevés, klubcsapat kell, az szól igazán nagyot.Kovbal88 írta:Számomra nem szimpatikusak az ilyen csapatok.
Akkor velem együtt te sem nőttél még fel. Egyébként ezek a csapatok nem szólnak másról mint a gengszterek közötti reprezentálásról. Az orosz gengszternek arany Rolls-Roysa van, az arab maffiózónak meg gyémánt Ferrarija, de ide jármű, ingatlan már édeskevés, klubcsapat kell, az szól igazán nagyot.Kovbal88 írta:Számomra nem szimpatikusak az ilyen csapatok.
Amikor visszakerültek az élvonalba, még nagyon kellemes kiscsapat voltak, Keegannel a kispadon. Utána, mikor jött a pénz, amolyan Chelsea 2. Az Angol bajnokságnak nem hiszem, hogy rosszat tett, és mióta a Barcelonából vásárolgatnak Txiki stb embereket, már jönnek az eredmények is. Megszerzik még Laportát vagy Rosellt és kész az új Barcavisca el barca írta:én amúgy ismerek személyesen is legalább 5 mancity drukkert, de az a vicces, hogy mind 40 feletti arc és legalább 20 éve city drukkerekFeast4 írta:Érdekes de mondjuk nen különösen meglepő dolgot tapasztaltam ma.Meg akartam nézni hogy a M City drukkerek ha egyáltalán Anglián kívül léteznek milyen véleménnyel vannak az érkezéséről.És at összes a magyar szurkolói oldal halott de már kb. Manchini ideje óta.
Ezzel a hagyomány teremtéssel nem nagyon haladnak zsák pénz ide zsák pénz oda.
én amúgy ismerek személyesen is legalább 5 mancity drukkert, de az a vicces, hogy mind 40 feletti arc és legalább 20 éve city drukkerekFeast4 írta:Érdekes de mondjuk nen különösen meglepő dolgot tapasztaltam ma.Meg akartam nézni hogy a M City drukkerek ha egyáltalán Anglián kívül léteznek milyen véleménnyel vannak az érkezéséről.És at összes a magyar szurkolói oldal halott de már kb. Manchini ideje óta.
Jó játék, néhány kupa, és előbújnak a magyar City szurkolók, ne félj.Feast4 írta:Érdekes de mondjuk nen különösen meglepő dolgot tapasztaltam ma.Meg akartam nézni hogy a M City drukkerek ha egyáltalán Anglián kívül léteznek milyen véleménnyel vannak az érkezéséről.És at összes a magyar szurkolói oldal halott de már kb. Manchini ideje óta.
Kiejti a kapus és jön a csatár lemaradva és a védő szorításában azt max a testén keresztül lőheti be.Chino írta:Nem akartam az egész hsz-t kiemelni ezért vettem csak egy részét. Az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy ezt a kiesést nem lehet szerintem Pep nyakába varrni. És tartom, hogy a visszavágón össze teheti a két kezét az ATMA és megköszönheti Fortunának meg az ügyes bajor támadóknak. A matracosoknak támadást tekintve egy lesgólra futotta, míg te is felsoroltál két ziccert és egy tizenegyest a németek mellett. Amellett voltak még kisebb-nagyobb helzetek, amikben benne volt a gól. (Oblak kiejtett labdája, amit üres kapura pofozhattak volna be stb.) A madridiak támadásban duplanullák voltak, védekezésben a két gól mellett nem egy helyzetet "engedtek" a Bayern-nek, ami az én olvasatomban nem azt jelenti, hogy végig kézben tartották a meccset és a védelmük megette a németek támadásit. Plusz kellett a bírói hátszél is.Bob_Marley írta:Nem nagyon értettem miért ezt a bekezdést emelted ki és írtad ugyanazt mint én előtte.De lényegtelen is, a nagy részével egyetértek, de ezt hogy a matracosoknak közük nem volt a meccshez, ezt továbbra sem tudom elfogadni.
Emiatt nem tudom azt mondani, hogy Pep hibás lett volna. A taktikája bevált, megvoltak a lehetőségeik, több is, mint amire előzőleg számítottam, egyéni hibákon ment el a továbbjutás.