Kovbal88 írta:
Ter Stegennek tavaly volt kb 4 gyenge meccse, egyik a Vigo ellen amikor az egész csapat aludt, a másik a Roma ellen bekapott gól meg egy szuperkupa ami így beugrik. Bőven alkalmas rá, hogy védjen.
Ha hozzászólásod egy vicc, elvileg profi klub vagyunk és azt kell nézni, ami a csapatnak a legjobb, és nem azt, hogy mit akar XY. De nem vitatkozom. Csak nem értem
Én egy szóval sem mondtam, hogy nem alkalmas rá, sőt. Szerintem elérkezett az idő. Hiába tartom jobb kapusnak Bravot, Ter Stegennel sem lesz gond.
Nem azt mondom, hogy én így csinálnám, de ez a tendencia. Csakhogy nagyobbakat említsek Villa és Henry is bagóért mentek el, pedig lehetett volna kérni értük egy rakat pénzt de nem akarta a klub megakadályozni őket attól, hogy ott szerepeljenek ahol akarnak. Henry-t is akarta pár csapat Európából, mégsem kényszerítették bele. Pedig ők fizettek volna rendesen.
A Barca jól bánik a játékosaival, ha valaki menni akar akkor elengedi, hiába bukik rajta pár milliót. Ennél vannak a klubnak fontosabb dolgai is.