palesz77 írta:Neymar Albát se tömi amúgy kifejezetten, de ezt meg azért "nem fogadom el" amit írsz, mert Arda lényegesen többet játszott vele össze, amikor egyszerre voltak a pályán. Rosszabbul indul be, az tiszta sor, meg nem is annyira dinamikus, de Neymar nem is használja ki annyira a szélsőinket, mint lehetne. Én legalábbis így vettem észre.
VEB véleményét adom amúgy, nem értem, hogy miért csak Umtiti van jó igazolásnak elkönyvelve. Digne 15 millióért jött, csere szintnek bőven jó szerintem, még ha messze is van még - meg lehet marad is - Alba csúcsformájától.
visca el barca írta h a brazil utálja, és én csak erre reagáltam. De valóban igazad van, mert nem Neymaron (ebbe nem akartam belemenni, mer soha véget nem érő posztokat lehetne írni) hanem messi átadásaiból (pontosabban "át nem adásaiból") lehet lemérni h vele (mármint Digne-el) van a baj. Nézd meg azokat a gyönyörű lasztikat amiket alba kap messitől (mélységi beindulás után), na ilyeneket nem kap (vagy alig) Digne. Azért mert nem jókor indul, nem jó helyre a francia. Abban egyetértünk h csereembernek jó (többnek nem). Egyébként egy balhátvéd legyen gyors (főleg egy barca játékrendszerben). Vagy ha nem gyors akkor legyen magas, erős. Na ezek elmaradnak.....De tényleg "balbekkcserének" megteszi, arra tökjó, de a fórumon sokan ennél többet látnak bele az emberbe. De azért én azt látom h sokaknál kezd tisztulni a kép (mert nem jönnek az eredmények, és a 3 sztár nem tudja elfedni a fél csapat inkompetenciáját), így kezd a többség képbe kerülni SR, Rakitic, Digne, Denis, Rafi, (Gomes, ) képességei tekintetében, és a többség kezdi belátni h ez a szint európa csúcsához vajmi kevés.