Lucho SOHA nem változtatott volna a felálláson. Ez volt neki a legkényelmesebb megoldás ami csak létezett. 2 top kapus védett a 3 sorozatban. Az, hogy X meg Y elégedetlenkedett, szerintem nem nagyon érdekelte.
Bartraval ugyanezt csinálta volna még 3 évig szerintem, hitegette volna őt a vakvilágba.
Ezt kellene megérteni, hogy nem a klub a hibás, meg Guardiola

, meg a Barcás labdaszedő, hanem a kialakult helyzet, ami nem volt tovább tartható.
Bravo szeretett volna védeni a Bl-ben, ezt nem kapta meg, mivel Lucho nem változtatott volna kettejük közül soha, ezért Bravo köszönte szépen és lécelt. Jól is tette. Ez neki is jó, meg Stegennek is.
A német ilyenkor már egy taknyos követelőzős kölyök volt.
Arra meg baromira kíváncsi leszek mit fog nyújtani Bravo a Bl-be - páran szerintem koppanni fognak - de megnézem majd, hogy egy Juventus vagy egy Bayern ellen is annyira nyugodt kisugárzású lesz, mint itt a Getafe vagy egy Valencia ellen volt.
Vagy akár legyen így egy folyamatos PL terhelés alatt, amikor jön majd a Chelsea, Liverpool és sorolhatnám.
Ebbe az utolsó monológba semmi rosszat nem kell belelátni, nem fikázom, vagy nézem le Bravot, mert jelenleg tényleg egy top3 kapus formát mutat, de kíváncsian várom, hogy fog teljesíteni az új közegben.