Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az szep voltpalesz77 írta:Bartra mai gólja, beverte a kicsi..
Jobbulást neki, tegnap játszhatott volna inkább Matyi helyett, ez is érdekes döntés volt mint a többi...visca el barca írta:most olvasom, hogy sajnos
"akinek az üvegszilánkok által okozott sérülések mellett az egyik csont is eltört a jobb csuklójában, és ezt meg kellett műteni."
nem tudom mekkora műtét volt, de gondolom így nem fog játszani ma. szegény, sajnálom, jobbulást neki.
Hála Istennek, én annyit olvastam csak hogy kórházba szállították.visca el barca írta:szerencsére semmi baj, egy üvegszilánk megvágta a kezét.Ronaldinho&Barca írta:Bomba robbant a dortmund csapatbusza mellett, Bartrat kórházba szállították. Remélem nem nagy a baj!!
hülye bolond világ....
szerencsére semmi baj, egy üvegszilánk megvágta a kezét.Ronaldinho&Barca írta:Bomba robbant a dortmund csapatbusza mellett, Bartrat kórházba szállították. Remélem nem nagy a baj!!
hülye bolond világ....
Sztem is. Jelenleg csak 4 középső védőnk van, aki jobb Bartránál.Samper írta:Bartra elküldése sok kellemetlenséget okozhat még LE-nek. Ha sikere lesz és ugyanakkor a Barca védelme nem szilárt, sokan fogják a fejéhez vágni, hogy "bezzeg". Ráadásul olyan edzőnek, aki nem szeret egyértelműen dönteni.
Hat igazabol jobb bekket jatszik a csapataban, de tud o kozepen is. Azert gondolom hogy Bartra elott all a sorban, mert szinte az egesz szezont vegigjatszotta. Es amugy emelle meg Bruno Soriano csereje is vkp posztonPetr írta: Már középhátvédet is játszik? Emlékszem, még irányítóként kezdte, majd a jobbhátvéd pozícióba került. Néha-néha néztem a Bilbao meccseket az idén is, de ez meglepett. Tiszta Robi.
Mondjuk ennek lehetnek fizikai okai, mert Matyi erősebb.És isszakérdeznék hogy a döntése és beleszerelmesedése kit igazol?defender3 írta:......
Gratulálok,meg fogtad a lényeget!Én írtam Bartráról és a spanyol vállogatotról!Te erre fel hozod Moratát és a Dortmund védelmét!visca el barca írta:így így, pont ahogy moratát sem látnám itt, pedig ő most úgy tűnik nem is csere, hanem első számú csatárntibi67 írta:Tehát a spanyol vállogatot első számű belső védő cseréjét nem látnád szívesen a Barca kezdőjében...
az meg hogy mennyire lesz standard kezdő, majd elválik. azért ott van a bvb-ben egy sokratis-subotic-bender-ginter kvartett is, és bár utóbbi kettő vkp-t játszott mostanában, mindkettő belső védő eredeti posztját tekintve. ginter 22, a másik 3 játékos 27 éves, van a lábukban kb 5-6-700 bundesliga meccs, arról nem is beszélve h játékban egyikre sincs panasz, ráadául subotic, meg bender már kb 6-7 éve játszanak ott, szóval lényegében mindkettő ős bvb-s
én vhogy kétlem h ilyen játékosok mellett standard kezdő lesz.
Már középhátvédet is játszik? Emlékszem, még irányítóként kezdte, majd a jobbhátvéd pozícióba került. Néha-néha néztem a Bilbao meccseket az idén is, de ez meglepett. Tiszta Robi.Veidt_madridista írta:Szerintem de Marcos lesz az elsoszamu csere kh.