Bob_Marley írta:
Én nagyon nem szoktam valamire azt írni hogy egyetértek, mert felesleges ha nem tud az illető érdemben hozzászólni és vitázni vele, de ez most adja magát, mert valóban kicsit puskaporos a hangulat, pedig még csak el sem kezdődött a bajnokság.

. Veb szokta ugyanezeket megfogalmazni, csak ő más stílusban, szerintem erős stílusban is, de a lényeg tényleg csak az hogy nyerjünk. Én is most valamelyest védem Mathieut, de nem őt igazából, mert nem érdekel se ő se más de a miértekre keresi az ember a választ és a miértek valóban ebben rejlenek, hogy a stáb azért helyezi xy-t a másik elég mert készebb, jobb formában lévő, jobb játékos. Onnantól kezdve meg tök mindegy mi van. Valami hasonlót próbáltam tegnap írni a meccs előtt, hogy totál mindegy ki kezd, csak nyerjünk.
Ironikusan megfogalmazva itt majd ha elmegy Messi vagy más, páran eret fognak magukon vágni....Pedig nonszensz kategória, a klub nem akkor boldog ha Messi boldog hanem a klub saját magáért tesz, hogy boldog legyen és a "katonák" személye lényegtelen. Siker és pénz ez számít.
Azért ez nem ilyen egyszerű, pontosabban neked az, de mások másmilyenek. Nem lehet mindig mindet a racionalitás alapján nézni. Számít a hogyan és a kikkel. A foci szerencsénkre nem mindig arról szól, hogy az erősebb nyer, meg a nagyobb tudásu, mert ha így lenne, akkor a kutya se nézné, hiszen borítékolva lenne az eredmény. Nyilván számít az eredmény, de nem mindent ír felül, legalábbis nálam nem. Bizony nekem számít, hogy kik játszanak a csapatba és igen, vannak kedvenceim, akiket szívesebben látok a kezdőben, mint a kispadon. Én töredelmesen bevallom, Hriszto Sztojcskov miatt kezdtem érdeklődni a barca iránt és lettem a szúrkolója, és nem azért mert úgy gondoltam, hogy mindig nyerni fognak. Már hogy a fenébe ne számítana, hogy kivel érünk a csúcsra. Nekem számít, hogy kik alkotják a csapatot, nem tudom csak mezszámoknak tekinteni őket. Szerintem Tromort nem is erre célzott, hanem arra, hogy nem kell fikázni csak azért egy játékost, mert a kedvencem helyén játszik. Ezzel maximálisan egyet tudok érteni, de azzal nem, hogy mind1 kijátszik, csak nyerjünk.
Szurkoló olyan, hogy mindent jobban tud, mint az edző, vagy a szövetségi kapitány. Ez egy szúrkolói portál el kell viselnünk, ha másnak más a fontos, vagy más a véleménye, akár játékosról, vagy edzőről, netalán a csapatról. Ezek vagyunk Mi szúrkolók.
És hogy értsd, nekem semmi bajom azzal, hogy neked ez a véleményed, mert elfogadom hogy ilyen vagy.
Ja és, ha Messi tényleg elmegy majd, ha eret nem is vágok magamon, de bizony valszeg megsiratom őt is ahogyan Xavit.