roby122 írta:Bravo szeretne a Bajnokok ligájában védeni. Ezt már ő hangoztatta is, és követelte is magának, hogy a Bl-ben védhessen, mert ha nem elmegy. (Hírek szerint)
Ha így akar tenni akkor Guardiola tárt karokkal fogadja, ott a Bl-be védhet, nagy konkurenciája nem lesz, mert - a hírek szerint - Pep nem bízik Hart-ban, most is Caballero védett a bajnokságban.
Teljesen megértem, ha így gondolja.
Lehet eddig nagyjából elfogadta, de más a téma ha egy Mucsaröcsöge FC hív és egy újjászülető City Guardiolával az élen.
BL címet is elvették tőle, holott végig ott ült a padon, és készült a társakkal. Nem mondhatja magát BL győztesnek mikor győzött a csapattal( ami egy ezelőtt Real Sociedadban játszó kapusnak eléggé nagy szó lenne az életében), emellett egy perc sem adatott meg neki BL-ben, és nem érezhette át hogy milyen érzés Bajnokok Ligája meccsen játszani, csak nézte a padról, pedig szerintem nem kis álma lehet az.
Gondolj bele, ott vagy a csapatban, és rajtad meg Douglason kívül mindenki játszott a BL-ben a csapatban csak te nem...eléggé rossz érzés lehet.
Ehhez képest MatS védett már bajnokin, spanyol kupán, spanyol szuperkupán, Bajnokok Ligájában kb mindenhol.
Szomorú vagyok hogy elmegy, biztos ki fogja védeni a szemünket(talán meg is érdemeljük) ha megint játszunk a City ellen.
recrea: A hírek szerint Betis ellen még Bravo fog védeni, ebben megegyeztek.