Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is jobban örülnék neki.Klasszikus 9-es ismeri a ligát ami tudjuk LE-nek is fétise, ráadásul tudjuk kb. mit várhatunk tőle és persze fiatal aki idővel akár...Bob_Marley írta:Paco még jobb lenne mint Lucas, mivel már bizonyított ilyen szinten is. Válogatott+nemzetközi kupa tapasztalat, spanyol. Tökéletes választás.
Még a végén bejelentjük majd Cancelo leigazolását is 1-2 hét múlva, ha már így a semmiből robbantjuk idén a Valencia játékosait..Tromort77 írta:Na neki aztán főleg örülnék, inkább ő mint a barzil srácok. Ő legalább ismeri a ligát.
Egyébként ő is 22 éves, legalábbis még fél hónapig kb. Ez a nyár a 22es szám bővületében zajlik.
Asszem megyek lottózni..Messias2 írta:Paco Alcacer (22) is the fourth forward that FC Barcelona is going to sign. [md]
Belsős vagy?
Paco Alcacer (22) is the fourth forward that FC Barcelona is going to sign. [md]palesz77 írta: És akkor a semmiből bejelentjük Pacot..![]()
Akkor így jártunk, de értelmes csatár (értsd klasszis) nem fog és nem is éri meg az MSN mögött seggelni, mert nem fér bele a padra igazolni 8millás fizuval játékost.Samper írta: És ha az első 4 valamelyike súlyosan megsérül?
És ha az első 4 valamelyike súlyosan megsérül?S.Agüero írta:5. számú csatárunk semmit sem játszana, semmi értelme a padot koptatni. Sandro is sokat segített tavaly.Samper írta:Nem értem ezt a makacs hitet, hogy vagy Munir, vagy az új csatár. Egy Barca nem mehet neki a bajnokságnak és a kupáknak 5 jó csatár nélkül. Tavaly 4+2 - vel indult és csak aztán engedte el Pedrot.
Én ennek a felállásnak örülnék is, engem Luan megvett magának 2 félidő alatt - a 3. meccsüket ma nézem vissza majd. Nem mondom, hogy tökéletes jelölt, de olyan nincs is sajnos, előnyei meg neki is vannak, én nem dőlnék a kardomba, ha ő jönne. Ray Hudson Luanról: "Luan is a lovely footballer...smoother than a butterfly wings with his touch....La Liga player stamped all over him." Ennél több nem is kell..Gareth Tello írta:Gerard Romero szerint a Celta Vigo komolyan érdeklődik Munir iránt. Végleg szeretnék megvenni őt, úgy, hogy nekünk visszavásárlási opciónk legyen rá.
A brazil Rádio Banderiantes pedig arról beszél, hogy Luan közel van a Barçához... Elvileg 25 millió eurót ajánlottunk érte, a Grémio 30-at kért, végül egy 27 millió eurós vételárban egyezhetnek meg a felek.
Statok szerint mondjuk pont nem, Munir lövés/gól aránya jobb kicsit..Bob_Marley írta:Nyilván más a helyzet meg a kor, meg nem lehet teljesen egzakt módon leírni a dolgokat, de Perez jobb gólvágó mint Munir.
5. számú csatárunk semmit sem játszana, semmi értelme a padot koptatni. Sandro is sokat segített tavaly.Samper írta:Nem értem ezt a makacs hitet, hogy vagy Munir, vagy az új csatár. Egy Barca nem mehet neki a bajnokságnak és a kupáknak 5 jó csatár nélkül. Tavaly 4+2 - vel indult és csak aztán engedte el Pedrot.
Igen azóta olvastam én is. Bár nem értem miért nincs pénzük végleg megvenni. Vagy elcserélhettük volna Rossira, és meg lenne a támadónk. Bár ő sem az a tipikus középcsatár, de nem rossz játékos ahhoz hogy néha helyettesítse valamelyik támadónkat.Veidt_madridista írta:Vele kapcsolatban több olasz lap is tényként említette hogy még egy szezont kölcsönben tölt majd a Violáknál.barca0417 írta: Tello ügye is megoldódhatna már.
Tutira nem lesz jh vétel.Még csak nem is mozogtunk ilyen irányban.Szerintem még veszünk jó esetben egy csatárt és ennyi volt mese volt.Varatrix írta:Tényleg nem értem szerintem ennél tisztábban nem mondhatják el hogy nem fog jönni jobbra senki. Persze vitatkozni lehet hogy ki mit gondol erről, de attól nem fog jönni.Subinho írta:Én hagynám ezt a Lucas Perez vonalat, ezt a szintet Munir is lehozza és nem 20 milla!!!
Jobb hátvédet hozzunk már kérem szépen! Nem kell 60 misiért Bellerin, de ha van 20 költeni való € millió, akkor abból el lehet hozni a Cancelo, Mariano duo egyikét.
Nem mellesleg én bízom Robertoba. Vidalban kevésbé, de úgy tűnik, és úgy gondolom hogy ő csak a B terv. Szerintem Robi sikersztori lesz. Ilyen fiatalon még bőven átszokhat másik pozícióra. De ha megy neki ott ha nem úgyis hallgatjuk hogy ő nem hátvéd.
Ahogyan Puyol kapus, és Masch kp,úgy kell elfogadnoi a tényt hogy Roberto mostantól jobbhátvéd.
Tényleg nem értem szerintem ennél tisztábban nem mondhatják el hogy nem fog jönni jobbra senki. Persze vitatkozni lehet hogy ki mit gondol erről, de attól nem fog jönni.Subinho írta:Én hagynám ezt a Lucas Perez vonalat, ezt a szintet Munir is lehozza és nem 20 milla!!!
Jobb hátvédet hozzunk már kérem szépen! Nem kell 60 misiért Bellerin, de ha van 20 költeni való € millió, akkor abból el lehet hozni a Cancelo, Mariano duo egyikét.
Jól tolja ez a Mariano gyerek, de már 30 éves és annyival szerintem nem jobb mint az SR Vidal duó. Plusz persze a Sevilla megkérné az árátSubinho írta:Jobb hátvédet hozzunk már kérem szépen! Nem kell 60 misiért Bellerin, de ha van 20 költeni való € millió, akkor abból el lehet hozni a Cancelo, Mariano duo egyikét.