Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet itt bármit mondani ez az ezüst nem csillog szépen.... ha kikapott volna 15-3-ra lehetne mondani de így... elképzelni nem tudom h lehet ilyet feldolgozni, vagy hogy fel tudja e egyáltalán valaha... ilyen szinten ez a zsinórban 5 tus kb olyan volt mint veszprém bl-je...Deus írta:Mindenesetre, ezüst is szépen csillog, 41 évesen.
Persze, hogy nem ilyen egyszerű, de ekkora előnnyel kicsit tökösebb is lehetett volna nyugodtan.Messias2 írta:Ja... Mert ez ilyen egyszerű.....ferninho írta:Hülye volt Imre Géza....
Várta a csodát, hogy körbetáncolta a koreai, majd egyszer odaszúr....
Ahelyett, hogy nekiment volna ő azt abbol fix lett volna pont...
igy van 20 év rutinnal a háta mögött 14-12-nél tolni kellett volna lefele a pics*ba és legalább egy együttest összehozni.ferninho írta:Hülye volt Imre Géza....
Ja... Mert ez ilyen egyszerű.....ferninho írta:Hülye volt Imre Géza....
TV előtt ordibáltam, amikor mondta, hogy már megnyerte.... Szét vet az ideg....mahitoo írta:Mikor az idióta kommentátor azt mondta, hogy megvan, akkor tudtam, hogy vége.
Keci belegugol, döfi, a balfék meg folyamat fölémahitoo írta:Eddig jó!!Nagyon durva, hogy 40 év felett egy 20 éves kölyökkel nyomja. Oké a rutin, de azért 20 év különbség...
eddig 2x vívtak egymás ellen, géza mnd2x kikapott 2014 májusban 15-13-ra meg idén februárban 15-11-referninho írta:Mindennek van ellenszere, ha Imre Géza se tudja ezt hatástalanítani ennyi rutinnal, ilyen formában, akkor teljes joggal fog nyerni a koreai.
Mindennek van ellenszere, ha Imre Géza se tudja ezt hatástalanítani ennyi rutinnal, ilyen formában, akkor teljes joggal fog nyerni a koreai.Alfa írta:Elég jónak tűnik ez a koreai.
Ja, a ninják sajnos ilyenek.visca el barca írta:a sírós fej azért volt, mert a hátam mögött a ninják folyamatosan szeletelik a hagymátmahitoo írta:Miért a szomorú fej az elejére? Nem volt elég sima?![]()
lúzer m4, leadhatta volna a másik elődöntőt
Jobb lenne ha ő jutna be a döntőbe. Ahogy a kommentátor is mondta baromi kellemetlen ellenfél, elképesztően gyors.visca el barca írta:igen, véletlenül mást néztem helyette. de akkor meg főleg igaz amit mondta, 34 évesen semmiféle egyéni eredménye nincsrecrea írta:Svájci 34 éves.
igen, véletlenül mást néztem helyette. de akkor meg főleg igaz amit mondta, 34 évesen semmiféle egyéni eredménye nincsrecrea írta:Svájci 34 éves.
Óriasi közhely, de egy döntőben bármi megtörténhet. Mondjuk szerintem is behúzza Imre, ugyanazt a magabiztosságot látom rajta mint Emesénél és Londonban Áronnál. Már nem tudok mit kezdeni magammalvisca el barca írta:azt azért tudni kell, hogy akár a svájci, akár a koreai gyerek lesz az ellenfele, semmiféle komolyabb eredménnyel nem rendelkeznek, mindkettő 22-23 éves, szóval ezt már csak 20 év rutinnal a háta mögött is le kell hoznia
Több sebből vérzik az elejevisca el barca írta:azt azért tudni kell, hogy akár a svájci, akár a koreai gyerek lesz az ellenfele, semmiféle komolyabb eredménnyel nem rendelkeznek, mindkettő 22-23 éves, szóval ezt már csak 20 év rutinnal a háta mögött is le kell hoznia
azért milyen durva lenne, ha holnap reggel 6-0-0-s éremtáblára ébrednénk
a sírós fej azért volt, mert a hátam mögött a ninják folyamatosan szeletelik a hagymátmahitoo írta:Miért a szomorú fej az elejére? Nem volt elég sima?