Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
a férfi párbajtőrözők (mert, hogy 3 is van), 14:45-től folyamatosan tolják, főleg imre gézától várok sokat, tavaly végre vb aranyat nyert, jó helyen van a világranglistán, ráadásul 41 évesen élete utolsó nagy dobása lehet. én nem titkolva az egész olimpián neki szurkolok a legjobban.Initom írta:Tudja valaki ma mikor és kire kell figyelni?
29.04recrea írta:Ja, közben látom a 100-at már skippelte. Mondjuk az ugyse érdekelte.
Kenderesi utolsó 50 méter idejét érdemes lenne megtudni, sztem közel világcsúcs. Tegnap írtam Katinka döntőjében, h rég láttam ilyen hajrát, erre fél óra múlva a kölyök állva hagyta a mezőnyt.
Sztem max elizgulja és belehibázik, ha ennél jobbat úszik, az sok mindenre elég lesz, még az aranyra is. Tegnap Laci úgy lihegett a végén, mint a kivert kutya, a srác meg felnézett, mutatott egy okét aztán kimászott a medencéből, mintha mise történt volna. Nem akarok hülyeséget írni előre, de nekem rossz érzésem van Lacival kapcsolatban. Nem nagyon látom, hogyan lesz ebből mára 2-3 mp mínusz.nzxtpo írta:Az a baj, hogy szerintem a srác kiúszta magát, lehet, hogy még ennél is jobbat úszik kicsivel, de szerintem Cseh közelében nem lesz. Persze ameddig azon gondolkozunk, hogy melyik magyar nyerjen érmet, vagy aranyat, addig nagy problémánk nincsenrecrea írta:Ja, közben látom a 100-at már skippelte. Mondjuk az ugyse érdekelte.
Kenderesi utolsó 50 méter idejét érdemes lenne megtudni, sztem közel világcsúcs. Tegnap írtam Katinka döntőjében, h rég láttam ilyen hajrát, erre fél óra múlva a kölyök állva hagyta a mezőnyt.
Az a baj, hogy szerintem a srác kiúszta magát, lehet, hogy még ennél is jobbat úszik kicsivel, de szerintem Cseh közelében nem lesz. Persze ameddig azon gondolkozunk, hogy melyik magyar nyerjen érmet, vagy aranyat, addig nagy problémánk nincsenrecrea írta:Ja, közben látom a 100-at már skippelte. Mondjuk az ugyse érdekelte.
sztem az olimpia csalódása lesz. de úgy jöjjön be a jóslaton, mint a tegnapi "seebohm nyeri a 100 hátat"recrea írta:Gyurtától mit lehet várni? Azon kívül, h nagyon szép.
Ez nekem is feltűnt. Félek tőle, hogy igazad van és nem lesz jo vége a döntőnek. Pedig Laci nagyon megérdemelné már azt az aranyat.recrea írta: Sztem Laci nincs formában, úgy liheg az 55-ös időnél, mintha kiúszta volna magát, és úgyis látszik úszás közben. Holnap a kisgyerek elveri őket
Sztem Laci nincs formában, úgy liheg az 55-ös időnél, mintha kiúszta volna magát, és úgyis látszik úszás közben. Holnap a kisgyerek elveri őketAlfa írta:Atyauristen Kenderesi :O. Nagyon szimpatikus a srác, de azért ha lehet a döntőben a inkább legyen csak Laci mögött második.
200 vegyes szinte borítékolható, 200 háton meg Seebohm és Franklyn lesz a nagy vetélytársa, de Seebohm most is kifújt az utolsó 25 méterre, úgyhogy az érem szerintem jönni fog ott is, arany már hab lenne a tortán.Alfa írta:Basszus tényleg, még beszéltünk is róla esterecrea írta: Alfa, 200 pillangó még.. Azért ha nyerne négy aranyat az nagyon kemény lenne. Pillében ha jól tudom nincs sok esélye.
Basszus tényleg, még beszéltünk is róla esterecrea írta: Alfa, 200 pillangó még.
200 háton is, persze, de az majd 2-3 nap múlva lesz. 200 pillén indul még, de ott nem éremesélyes, szerintem vissza is fogják mondani azt.Alfa írta:Még indul 200 vegyesen és akkor ezek szerint 200 háton még valamiben indul ?S.Agüero írta:Ezek után simán benne van, hogy 200 háton is behúzza, elképesztő...
Bármi benne van sztem, olyan eszméletlen formában úszik, ráadásul most már kb "tét nélkül".S.Agüero írta:Ezek után simán benne van, hogy 200 háton is behúzza, elképesztő...
Még indul 200 vegyesen és akkor ezek szerint 200 háton még valamiben indul ?S.Agüero írta:Ezek után simán benne van, hogy 200 háton is behúzza, elképesztő...