Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gondolom azóta, mióta a legtöbb csapat totál fizikális játékot játszik és amcsik, ausztrálok meg "kiképezték" magukat. Kicsit olyan ez mint a hatvanas-hetvenes években a foci volt. Brazilok azt hitték, hogy azzal hogy a fülükön tekergetik a bogyót mindenki hasra esik, aztán koppantak.Messias2 írta:Ezek a másodvonalas vizílabda csapatok mikor lettek ilyen jók?
perszeAlfa írta:Azt vágod, hogy ők testvérek?
Gyanítom, h a Verrasztó vezetéknévből leesett neki...Alfa írta:Azt vágod, hogy ők testvérekvisca el barca írta:verrasztóék kimentek egyet ke*élni közpénzenaz élet császárai
?
Azt vágod, hogy ők testvérekvisca el barca írta:verrasztóék kimentek egyet ke*élni közpénzenaz élet császárai
hedvig 20:37, miki utána vmivel.MQuCsabi írta:Essen le két bronz mostmár. Mindkét meccs este lesz?
intést amugy vajh mire kaphatta, mert hogy végig aktív volt...MQuCsabi írta:A kanadai nagyon sokat probálkozott, szépne és főleg okosan küzdött Hedvig, megúszta az intést. Igy intéssel nyert
ezért a párbajtőr a legjobb és legnépszerűbb. nézőbarát, könnyebb megérteni mi történik. kardban meg tőrben marha sok múlik a bírón, hogy kire mondja azt h ő támadott.... tegnap éjjel 1 körül néztem a férfi egyéni tőrdöntőt, és annak ellenére, hogy azért nagyjából tudom a 3 fegyvernem szabályait, az estek kb 50%-ban nem is értettem h miért az kapja a pontot aki.Messias2 írta:Eléggé komolytalan, viszont legalább könnyen szívrohamot lehet kapni.
Eléggé komolytalan, viszont legalább könnyen szívrohamot lehet kapni.visca el barca írta:kardnemben elvileg az a jó, ha folyamatosan támadsz, akkor vagy együttes van és neked ítélik, vagy tied a pont. egyszerű ez, 4 év múlva én is indulok![]()