Láttuk Messit csúcson is, gödörben is. Hogy eddig kijött minden gödörből, abban szerepe kell legyen az edzői teamnek. Amelyet kifelé a vezető edző reprezentál. De hogy mi van a függöny mögött, azt úgyse tudjuk. Se pro, se kontra.Veidt_madridista írta:A szavazók a játékos teljesítménye alapján döntenek, ami nagyban függ a csapat teljesítményétől, ami nagyban függ az edzőtől.ntibi67 írta: Messi aranylabdájához az edzőnek semmi köze,mert a szavazók teljesen szubjektíven értékelnek
Barca Igazolások
- Veidt_madridista
- Madridista
Költői vénád után elő jött a politikusi vénád is.Hatalmasokat csúsztatsz
Újra jössz a múlttal,amiről nem fogalmaztam meg semmi negatívumot.
De ha már felhoztad
Mathieu teljesítménye fél év után folyamatosan romlik
Messi aranylabdájához az edzőnek semmi köze,mert a szavazók teljesen szubjektíven értékelnek
Sergi Robertóval óriási szerencséje volt,mert ősszel Alves sérülésekor,egyszerűen nem volt más a kispadon aki játszhatott a helyén.Az persze S.Roberto képességeit igazolja,hogy megállta a helyét és ezzel önbizalmat szerzett és ezért tudott utána más posztokon is jó teljesítményt nyújtani.
Újra jössz a múlttal,amiről nem fogalmaztam meg semmi negatívumot.
De ha már felhoztad
Mathieu teljesítménye fél év után folyamatosan romlik
Messi aranylabdájához az edzőnek semmi köze,mert a szavazók teljesen szubjektíven értékelnek
Sergi Robertóval óriási szerencséje volt,mert ősszel Alves sérülésekor,egyszerűen nem volt más a kispadon aki játszhatott a helyén.Az persze S.Roberto képességeit igazolja,hogy megállta a helyét és ezzel önbizalmat szerzett és ezért tudott utána más posztokon is jó teljesítményt nyújtani.
Ha te két év alatt öt fontos kupából nem érted, vagy nem kapisgálod a jövőt, vagy az edzői minőséget, az nem az én problémám. Olyan emberről beszélünk, aki egy dupla nullának tartott Mathiue-ből bebizonyított nekünk egy korrekt játékost, a kirúgás szélén álló Sergi Robertobol meg közönség kedvencet csinált. Fogott egy világtalan Messit és megnyerette vele az 5. Aranylabdáját, egy vérmes macska Suarezből pedig csapatjátékost csinált és személyiségileg szintén a korrekt jelzővel illethető szintre vitte, pedig ha valaki, hát őt aztán megutálta az egész világ.ntibi67 írta:Köszönöm,hogy szócsöve vagy másnak és a gondolatait is te tudod megmagyarázni!
Azt is köszönöm,hogy előjött a írói vénád és hozzáköltesz az írásomhoz (tök balf"sz pali)
Én a jövőről írtam,te meg a múltról.Nehezen értem az összefüggést.
Az meg hogy nem érted,mi volt a mondandóm,ráadásul számomra elfogadhatatlan stílusban illetsz jelzőkkel engem és az írásomat,téged minősít!
Valószínű nem láttad élőben meccseket.Arra utaltam,hogy milyen elszántsággal játszottak a fiatalok,akikhez még csatlakozni fognak az új szerzemények is.Ezzel kapcsolatban fogalmaztam meg a véleményem!
Lehet írói vénázni, szócsövezni, de ennek a kommentnek akkor is egy hatalmas 0 volt a közepe. Augusztus van, most jött mindegyik, a szakmai tapasztalata Luis bának bőven megvan, hogy legyen akárki akármilyen korú is, kisajtolja vagy kihozza belőle a legtöbbet. Persze, akiből ki is lehet. Erre beírsz egy ilyen semmitmondó, erős okfejtést, hogy márpedig abból, hogy van négy új fiatal meg néhányuk két felkészülési meccsen is játszott már, olyan patinás találkozókon, amik általában a kutyát nem érdeklik, ha ők nem válnak be, akkor Enrique menjen az Isten... háta mögé, mert nem Barca edző szint. Félelmetes.
Football, bloody hell. /SAF/
- visca el barca
- Presidente del Barça
aztán ha meg nem jönnek be a ezek a játékosok akkor majd legalább lehet savazni az edzőt, h mi a francnak kellett őket játszatnintibi67 írta:Tele lett a keret,tetrekész,bizonyítási vágyban égő,fiatal játékosokkal.
Ha ezt Lucho nem tudja kiaknázni,nem is való Barca edzőnek.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Biztos tudnom kellene ez mit jelentMQuCsabi írta:Ez most nagyon Samperesre sikerültTele lett a keret,tetrekész,bizonyítási vágyban égő,fiatal játékosokkal.
Vagy csak nem vagyok otthon a budapesti szlengben.
Tele lett a keret,tetrekész,bizonyítási vágyban égő,fiatal játékosokkal.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem Arda már csak azért is maradni fog, mert BL-t akar nyerni.
Mindannyian tudjuk, hogy ez pontosan mit jelent. Nevetséges, hogy hülyének nézik a klubbot.palesz77 írta:Vermaelen (30) has agreed to sign for Roma only left is a deal with Barca. Roma prefer a loan deal with an option to buy for €8M. Vermaelen has agreed to lower his €4M salary with Barca should he sign for Roma. An agreement will be reached in the coming days. [Gazzetta]
Ha győztes típus (nem jutott volna el idáig ha nem) és tényleg a Barca a kedvenc klubja, akkor biztosan nem akar elmenni. Legalábbis én biztosan nem tenném a helyébenpalesz77 írta:Amiben meg meg titkon bizok az az, hogy Arda augusztus vegeig rajon, hogy nem sok sot fog megenni iden se, es megis lelep a nyaron. Sajna nem sok eselyt latok ra, de jobban jarna mindenki szerintem.
94:39 6 - 1
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
szerk.:
FC Barcelona hope to announce the signing of a striker at the end of next week. Luan and Mario Gomez are among the targets [sport]
Addig nem is alszok az izgalomtól.. Annyi nevet bedobtak már, hogy már szinte hidegen hagynak ezek a hírek, azt várom csak, hogy végre bejelentsenek valakit - vagy azt, hogy nem jön senki.
Vermaelen (30) has agreed to sign for Roma only left is a deal with Barca. Roma prefer a loan deal with an option to buy for €8M. Vermaelen has agreed to lower his €4M salary with Barca should he sign for Roma. An agreement will be reached in the coming days. [Gazzetta]
Mehet ingyen o is..
Barca are interested in Fiorentina striker Mario Gomez, currently on loan at Besiktas. Player is also negotiating with Dortmund. [sport]
Munirnak is orulnek, de ha mar jon valaki, akkor akarmilyen fajo is leirni, de szerintem en is ot hoznam. Munirt meg valakinek odaadnam kolcsonbe, nagyon jot tenne most neki szerintem. 1 szezonon keresztul gyujthetne a perceket es novelhetne az onbizalmat, ennyi kene neki a szintlepeshez csak szerintem. Utana meg jo csere lehetne nalunk par szezonra.
Amiben meg meg titkon bizok az az, hogy Arda augusztus vegeig rajon, hogy nem sok sot fog megenni iden se, es megis lelep a nyaron. Sajna nem sok eselyt latok ra, de jobban jarna mindenki szerintem.

FC Barcelona hope to announce the signing of a striker at the end of next week. Luan and Mario Gomez are among the targets [sport]
Addig nem is alszok az izgalomtól.. Annyi nevet bedobtak már, hogy már szinte hidegen hagynak ezek a hírek, azt várom csak, hogy végre bejelentsenek valakit - vagy azt, hogy nem jön senki.
Vermaelen (30) has agreed to sign for Roma only left is a deal with Barca. Roma prefer a loan deal with an option to buy for €8M. Vermaelen has agreed to lower his €4M salary with Barca should he sign for Roma. An agreement will be reached in the coming days. [Gazzetta]
Mehet ingyen o is..

Barca are interested in Fiorentina striker Mario Gomez, currently on loan at Besiktas. Player is also negotiating with Dortmund. [sport]
Munirnak is orulnek, de ha mar jon valaki, akkor akarmilyen fajo is leirni, de szerintem en is ot hoznam. Munirt meg valakinek odaadnam kolcsonbe, nagyon jot tenne most neki szerintem. 1 szezonon keresztul gyujthetne a perceket es novelhetne az onbizalmat, ennyi kene neki a szintlepeshez csak szerintem. Utana meg jo csere lehetne nalunk par szezonra.
Amiben meg meg titkon bizok az az, hogy Arda augusztus vegeig rajon, hogy nem sok sot fog megenni iden se, es megis lelep a nyaron. Sajna nem sok eselyt latok ra, de jobban jarna mindenki szerintem.
Ez mondjuk meg mindig nem igaz, akkor is megoszlott a forum, Bob peldaul folyamatosan hangoztatta, hogy Bravot a kezdobe kell tartani, Hajnesz is ezt irta vegig, VEB es Recrea is talan, Hanklee, Messideco, meg meg joparan.Nero. írta:Mondjuk érdekes, mert tavaly pont ilyenkor én voltam az egyetlen Bravo párti a fórumon, akkor mindenki a kezdőbe követelte MatSot, hiszen Bravo már túl öreg.
Ja, es elt is vele, mert eleg jol jatszott mindket meccsen - itt a vegere leeresztett, az igaz. Mondjuk te mar 0 perccel a hata mogott eladtad volna, szoval ertheto a "dontesed"..Samper írta:Tényleg, Gomesnek meg kéne adni a lehetőséget. D. Suarez már megkapta.

Azért ezt így kijelenteni elég merész, most a nyáron ha jól emlékszem Bravo egy meccsen 2 gólt is bepotyázott a Chile-ieknél.Subinho írta:Ezzel a kapuskérdéssel az a helyzet, hogy Bravo magabiztos, nem hibázik, nyugodt vagyok, ha ő áll a kapuban, Stegen meg olyan, mint VV volt, nagy bravúrok, mellette gyermeteg hibák!
94:39 6 - 1
- Chino
- Llegenda del Barça
Rohadtul igaza van abban palesznak, hogy Bravo detto ugyanezt csinálja, de eddig még csak a német lett ilyenért fikázva. Azt pedig mindenki elfelejti, hogy milyen szerepe volt a BL-győzelmünkben. Igaz, hogy ősszel volt néhány megingása, de utána egy szavunk sem lehetett rá.hau30 írta:
Megbízhatóbbnak tartom én is Bravot, de úgy érzem MATS-ban jobban benne az a bravúr faktor amiket mondjuk a 2014/15-ös BL szezonban is bemutatott. Ezek egy-egy alkalommal sorsdöntők lehetnek, vagy akár szezondöntők is,ha olyan a meccs. Buffonos hasonlat teljesen ül. Fizikai állapota Bravonak szenzációs! Simán van benne még több is,mint 2-3 év. Mindenesetre majd kiderül. Amúgy nem hiszem el, hogy LE-t sarokba lehet szorítani követelőzéssel és ezt a német is tudja szerintem. Lehet hápog a történet.Ha pedig tényleg troll módjára viselkedett,akkor lehet éppen emiatt marad Bravo első számú,mivel nem engedheti meg magának LE, hogy úgy tűnjön nem Ő a boss. Lényeg semmilyen formában nem szenved kárt a klub. Az azért durva lenne,ha mondjuk a City kipengetne 80 millát MATS-ért.
Forca Barca!!!!
-
- Capitá del Barça
Megbízhatóbbnak tartom én is Bravot, de úgy érzem MATS-ban jobban benne az a bravúr faktor amiket mondjuk a 2014/15-ös BL szezonban is bemutatott. Ezek egy-egy alkalommal sorsdöntők lehetnek, vagy akár szezondöntők is,ha olyan a meccs. Buffonos hasonlat teljesen ül. Fizikai állapota Bravonak szenzációs! Simán van benne még több is,mint 2-3 év. Mindenesetre majd kiderül. Amúgy nem hiszem el, hogy LE-t sarokba lehet szorítani követelőzéssel és ezt a német is tudja szerintem. Lehet hápog a történet.Ha pedig tényleg troll módjára viselkedett,akkor lehet éppen emiatt marad Bravo első számú,mivel nem engedheti meg magának LE, hogy úgy tűnjön nem Ő a boss. Lényeg semmilyen formában nem szenved kárt a klub. Az azért durva lenne,ha mondjuk a City kipengetne 80 millát MATS-ért.Subinho írta:Ezzel a kapuskérdéssel az a helyzet, hogy Bravo magabiztos, nem hibázik, nyugodt vagyok, ha ő áll a kapuban, Stegen meg olyan, mint VV volt, nagy bravúrok, mellette gyermeteg hibák!
22 évesen jött ide, védhet a teljes BL szezonban... Szal kicsit vegyünk már vissza az arcból kérem!!! Ha nem tetszik, mehet, nem kell itt szenvednie... Nehogy már egy olyan ember igya meg a levét a kis huszonéves kamasz hisztinek, aki szó nélkül teszi a dolgát és mellé még hiba nélkül is!!! 33 éves. És??? Buffon mennyi??? 2-3 jó éve még biztos van... Nálam egyértelmű, amig magabiztos, a német meg bakira hajlamos, Bravo az első számú kapus és ha Stegen reklamál, akkor Bravo legalább a BL-ben is védhet!
Remélem LE lerendezi a kiskölyköt, pl. védtél a bajnokségban amikor Bravo sérült volt, nem voltál jó.... Akkor? Ennyi! Menj dolgodra.

Tényleg, Gomesnek meg kéne adni a lehetőséget. D. Suarez már megkapta.P.U.Y.O.L. írta:Gomes, Digne, D. Suarez triónak jó sok lehetőséget adtál a bizonyításra, de ha szerinted menniük kell máris akkor nincs mit tenni...Samper írta:Ter Stegen, Bravo, Piqué, Mascherano,Alba, Umtiti, Marlon, Rakitic, Busquets, Samper, Iniesta, SR, Rafinha,Messi, Suarez,Neymar,Munir.
A többi: levesbe.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Gomes, Digne, D. Suarez triónak jó sok lehetőséget adtál a bizonyításra, de ha szerinted menniük kell máris akkor nincs mit tenni...Samper írta:Ter Stegen, Bravo, Piqué, Mascherano,Alba, Umtiti, Marlon, Rakitic, Busquets, Samper, Iniesta, SR, Rafinha,Messi, Suarez,Neymar,Munir.
Ter Stegen, Bravo, Piqué, Mascherano,Alba, Umtiti, Marlon, Rakitic, Busquets, Samper, Iniesta, SR, Rafinha,Messi, Suarez,Neymar,Munir.
Az elmúlt 2 év alatt ez volt az egyetlen olyan gól amit Bravo nyakába lehetett varrni (bár ez egy nagyon jól megküldött löket volt szerintem), ezen kívül tényleg de tényleg semmi, míg ter Stegennél legalább 10 olyan volt, amibe benne volt. Kezdve ugye azzal amikor zsínorba kapta a félpályás gólokat meg amikor a szögleteknél össze vissza rohangált.
Kettejük közül Lucho biztosan Bravot választaná, de itt közbejön megint hogy lehet hogy Roberték szava fog dönteni. Amúgy ha valamelyikük elmegy szerintem nem igazolunk, Masip megkapja a kupát és kész.
Mondjuk érdekes, mert tavaly pont ilyenkor én voltam az egyetlen Bravo párti a fórumon, akkor mindenki a kezdőbe követelte MatSot, hiszen Bravo már túl öreg.
Kettejük közül Lucho biztosan Bravot választaná, de itt közbejön megint hogy lehet hogy Roberték szava fog dönteni. Amúgy ha valamelyikük elmegy szerintem nem igazolunk, Masip megkapja a kupát és kész.
Mondjuk érdekes, mert tavaly pont ilyenkor én voltam az egyetlen Bravo párti a fórumon, akkor mindenki a kezdőbe követelte MatSot, hiszen Bravo már túl öreg.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Remélem LE lerendezi a kiskölyköt, pl. védtél a bajnokségban amikor Bravo sérült volt, nem voltál jó.... Akkor? Ennyi! Menj dolgodra
Te láttad a bajnokság végét,amikor a sérült Bravo helyet hiba és kapott gól nélkül hozta le a meccseket?Pedig nem lehetett hibázni,hisz a két Madrid ott volt a nyakunkon!
Te láttad a bajnokság végét,amikor a sérült Bravo helyet hiba és kapott gól nélkül hozta le a meccseket?Pedig nem lehetett hibázni,hisz a két Madrid ott volt a nyakunkon!
24 éves kiskölyök...Észnél vagy?Subinho írta:[quote="hau3
Remélem LE lerendezi a kiskölyköt, pl. védtél a bajnokségban amikor Bravo sérült volt, nem voltál jó.... Akkor? Ennyi! Menj dolgodra.
- Subinho
- Director del Fútbol
Ezzel a kapuskérdéssel az a helyzet, hogy Bravo magabiztos, nem hibázik, nyugodt vagyok, ha ő áll a kapuban, Stegen meg olyan, mint VV volt, nagy bravúrok, mellette gyermeteg hibák!hau30 írta:A helyzet az mindenképpen jó a Barca-nak, ami van kapus kérdésben.
LE tuti levakarja magáról a követelőzést bármelyik is áll elő, hogy első számú akar lenni. Innen nem tűnik nyámnyila edzőnek.
Tegyük fel most igazságosság elvén haladva úgy dönt, hogy MATS az első számú és mostantól a bajnokságban a német véd. Erre Bravo mondja okés én megyek. 40 milla nem kevés, ha megveszik. Ha nem veszik meg,akkor pedig marad egy jó kapus. Ja motíválatlan!!! Jól van akkor MATS véd a BL-ben és kupában is.
Fordítva?
Ugyanez, csak esetleg 80 millát kaszálunk.
Az öltözői hangulaton biztos nyomot hagyna, de azért nem lenne katasztrófa. Egyikük sem lehet a hoppmester az öltözőn belül,valahogy nem azoknak a karaktereknek tűnnek.Főleg MATS nem. Szóval előbb-utóbb elüllne a feszültség. Érvényes szerződésük van és ez a lényeg. Nehogy már a lekvár rakja el a nagymamát!!!
22 évesen jött ide, védhet a teljes BL szezonban... Szal kicsit vegyünk már vissza az arcból kérem!!! Ha nem tetszik, mehet, nem kell itt szenvednie... Nehogy már egy olyan ember igya meg a levét a kis huszonéves kamasz hisztinek, aki szó nélkül teszi a dolgát és mellé még hiba nélkül is!!! 33 éves. És??? Buffon mennyi??? 2-3 jó éve még biztos van... Nálam egyértelmű, amig magabiztos, a német meg bakira hajlamos, Bravo az első számú kapus és ha Stegen reklamál, akkor Bravo legalább a BL-ben is védhet!
A jobbhátvéd kérdést viszont még átgondolnám Luchoék helyében.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
El kell dönteni mit akarunk. Negyediknek Munir remek és tudja követni a hagyományt, hogy a sajátjaink előtt ott a lehetőség. Fiatalt hozni szerintem felesleges, ezért sem voltam Vietto mellett. Ha viszont úgymond a repertoárt akarjuk bővíteni, akkor kész játékos kell és akár Gomez akár Perez akár más, olyan aki már játszott életében. Vagy maradhatunk a Pique fel középcsatárba opciónál is. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
munir 2 (?) éve is lehozott egy zseniális előszezont, főműsoridőben meg nem muzsikált túl jól...Samper írta:Vétek lenne Munir elé hozni az ólommadár Mario Gomezt. Ötödik csatárként viszont kell egy tehetséges fiatal.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Kivételesen egy olyan hsz amivel egyetértek nagyon biztató a gyerek. De 5. Nem kell, Sandro sem véletlen tavozottSamper írta:Vétek lenne Munir elé hozni az ólommadár Mario Gomezt. Ötödik csatárként viszont kell egy tehetséges fiatal.