Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly a hivatalos mezszámok bemutatása után még játszott a Gamperen Pedro, utána lépett a Cselszkijhez. Szóval még semmi sem fix, majd az átigazolási időszak végén.MessiCesc írta:Csak én gondolom rosszul, de ha ez megvan akkor már nem lesz nagy variálás a keretben nem? Azaz Arda, Döglégy és Samper marad...
emnéty 9től, utána meg portugál-angolpalesz77 írta:Igy igaz. Ha meg mar Rafinha es Neymar, jol lattam, hogy ma meccset jatszanak mar a brazilok? Kozvetiti valami?
Tudom, és ha úgy nézzük Bravo nyerte, de igazából Stegen, hisz végül az nevezhető majd nyertesnek aki megkapja a bajnokság+BL kombót. Remélem érted mire akarok kilyukadnipalesz77 írta:Az arról volt, hogy kit adnál el ha kéne.Alfa írta:Nem rég már volt egy ha jól emlékszem, azt simán nyerte Stegen![]()
.
Tessék.messideco írta:Kérhetek egy új szavazást a kezdőkapus kérdéséről?
Az arról volt, hogy kit adnál el ha kéne.Alfa írta:Nem rég már volt egy ha jól emlékszem, azt simán nyerte Stegen![]()
.
Nem rég már volt egy ha jól emlékszem, azt simán nyerte Stegenmessideco írta:Kérhetek egy új szavazást a kezdőkapus kérdéséről?
Most miért mondod? Újpest lehet megszerzi első pontját.visca el barca írta:nem bírnak már a seggükön maradnipalesz77 írta:Mascherano and Busquets will start their pre-season tomorrow (although their holiday is supposed to end on August 1st). [Sport]
Úgy tűnik nem csak MAtS rövidíti meg a nyaralást..végre nekünk is csak hármat kell aludni és szombaton nézhetünk valami focit ami nem mennyei
Valaki írta is, hogy Messi példát mutatott azzal hogy elkezdte ezt a hullámot.corol írta:Most, hogy Messi előbb jött vissza egy héttel, mindenki úgy érzi szerintem, hogy illik valamivel rövidítenie a vakációt. Példás dolog.
ja tényleg, semmi... máris nem várom annyiraMQuCsabi írta:Jó és abban mi az élvezet, hogy körbepasszolgatnak mindent, és nem lőnek 25 méterről egyszer sem?![]()
Jó és abban mi az élvezet, hogy körbepasszolgatnak mindent, és nem lőnek 25 méterről egyszer sem?végre nekünk is csak hármat kell aludni és szombaton nézhetünk valami focit ami nem mennyei