Tobias88 írta:De vele hosszabb távon is meg lenne oldva a kapus kérdés.

isten bizony h direkt csináljátok

LE amugy legnagyobb troll lenne ha elzavarná mindkettőt és masip védene

Tobias88 írta:De vele hosszabb távon is meg lenne oldva a kapus kérdés.
Folyik a háttérben a munkálkodás, csak már nem tudnak milyen új nevet bedobni kb, úgyhogy csak a tárgyalások végét várhatjuk..Tobias88 írta:Kicsit leálltunk most csatár ügyben, vagy csak én érzem így? Rámentek a kapus témára mindenhol![]()
Bravonál ezt miért nem írja le senki amúgy? Full olyan hírek jelentek meg róla is, nála meg még cáfolat se jött arról, hogy az asztalra csapott, és nem sima tárgyalások voltak csak - nem hinném amúgy, hogy bármelyikük ultimátumot adott a klubnak -, de nála még egy ember nem hozta fel negatív hangvételben, hogy "követelőzik".Tobias88 írta: ha igaz persze, a német még követelőzik is.
Követelés nem volt, csak megbeszélték a játékos jövőjét, felvázolta mindenki az álláspontját. Az azért elég más, mint amilyen cikkek jelentek meg, hogy a német ultimátumot adott a klubnak.. Kb olyan túlzás, mint amikor Denis be lett állítva szemétnek, hogy Iniesta szintű fizetést kér, miközben erről szó nem volt.Alcantara írta:Annyira azért csak nem lehet kacsa a hír, ha már itt is megjelenik a főoldali cikkben.
Ennyit senki nem adna érte szerintem, még a City se.Alcantara írta:Ennyiért, ha nagyon pattog viheti a City nyugodtan.
Samper írta:
Hülye lenne itt bárki interjút adni. Viszonylag gyorsan eldöntik, hogy melyiküket adják el. Hír az eladásból lesz - sajnálkozó búcsú kíséretében. Addig meg eldöntik, hogy hoznak-e második kapust Masip elé és hogy kire költik a friss pénzt. Mire a túrázó csapat hazaér, már csak egy kapus kapcsolódik be az edzésekbe.
Hülye lenne itt bárki interjút adni. Viszonylag gyorsan eldöntik, hogy melyiküket adják el. Hír az eladásból lesz - sajnálkozó búcsú kíséretében. Addig meg eldöntik, hogy hoznak-e második kapust Masip elé és hogy kire költik a friss pénzt. Mire a túrázó csapat hazaér, már csak egy kapus kapcsolódik be az edzésekbe.TripleH írta:Az AS es a Mundo is abból el, hogy minél tobb hírt lehoz es így generál profitot a lap eladással, na most az nem hír, hogy gyakorlatilag készen áll a keret es mar csak maximum egy cserecsatar érkezik, es az a baj sokan túl sok mindent el is hisznek ezekből, így keletkeznek es generalodnak a pletykák. Majd ha Lucho vagy a klub vagy stegen ezt egy riportban kimondja esetleg elhiszem, de az ilyen ajtó mögött kihallgatta szintű marhaságokat ugyan nem fogom.
veb már most is öreg, nincs hova öregednie.Kubla9 írta: És majd te fogsz védeni amikor Bravo kiöregszik???
Sajna de, idén nyáron meg valami borzasztó amit leművelnek. Sport se különb sajnos mondjuk, ha a hírek ötöde nem hülyeség, már az is jó arány..Alcantara írta:AS és Mundo, annyira szerintem nem szennylapok, bár nem olvasom napi szinten őket.
És majd te fogsz védeni amikor Bravo kiöregszik???visca el barca írta:Barcelona sources have denied that Ter Stegen is posing any problems to the club and claimed that keeper is happyAlcantara írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2516881
AS és Mundo, annyira szerintem nem szennylapok, bár nem olvasom napi szinten őket.
ha meg valóban ez lett volna, akkor a kis taknyosnak kiadnám az útját, aztán mehetne a mencseszter cityhez vagy ahova akar
Barcelona sources have denied that Ter Stegen is posing any problems to the club and claimed that keeper is happyAlcantara írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2516881
AS és Mundo, annyira szerintem nem szennylapok, bár nem olvasom napi szinten őket.
Szerintem van valóságalapja a hírnek.Alcantara írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2516881
Bakker már megint az ajtó mögött hallgatóznak? Ejj ezek a fránya szennylapok.Alfa írta:A transfermarkt szerint Stegen leült beszélni Luchoval és szólt neki, hogy ha nem ő lesz idén az első számú kapus akkor szeretne távozni a klubtól. A cikk megemlíti még, hogy a City szívesen vinné őt 40 millióért.
Megoldás: kellene egy fiók csapat a spanyol vagy a német első osztályban, ahova kölcsönbe adunk el játékosokat és biztosan játszikrecrea írta:Megnézném, hogy adna el a Porto egy olyan Sandrot, aki fél éve nem lépett náluk pályára![]()
Meg kell nézni, h az elmúlt két évben ezek a játékosok hány percet játszottak tétmeccsen az első csapatban és meg is van a nem túl bonyolult válasz az eladási árukra.
Na akkor így árnyaltabb a dolog, szimplán gagyi, hogy valakit küldenünk kell.palesz77 írta:
Na, ki tért vissza..Bob, pont erről beszéltünk, úgy tűnik tényleg nem magánakció volt..
erről van szó, ezen játékosok 95%-a futottak még kategória, barta kivételével mindegyik egy kókler, sehol nem játszottak.recrea írta:Megnézném, hogy adna el a Porto egy olyan Sandrot, aki fél éve nem lépett náluk pályára![]()
Meg kell nézni, h az elmúlt két évben ezek a játékosok hány percet játszottak tétmeccsen az első csapatban és meg is van a nem túl bonyolult válasz az eladási árukra.
Egy teljesen aktuális keret.Res írta:Mikor szokták a honlapon frissíteni a játékoskeretet??
Csak mert én már most is alig tudom követni a fluktuációt...