Robert Fernandez has already had contact with representatives of Luan Guilherme (23). The player could cost around €22M [sport]
Na, vajon ő is majd a finishben hátrál ki, vagy el se jutunk addig?
visca el barca írta:LE amugy legnagyobb troll lenne ha elzavarná mindkettőt és masip védene

Mondjuk az tuti, csak akkor lehet nem csak a 2 kapussal, hanem magával is kicseszne..
visca el barca máshol írta:ez már nem neked: persze megértem, h mindenki szeretné ha a kis kedvence védene, nincs is ezzel semmi baj, de az a legnagyobb baj, hogy az életkorán kívül az égvilágon semmi nem szól mellette.
Én speciel kicsit jobbnak érzem lábbal, és a kifutásaiban is több fantáziát látok, amit több rutinnal kevésbé csinálna kockázatosan szerintem. De ezek nem túl erős érvek, mert a statok szerint is, meg szem alapján is a legjobb kapusok között vannak mindketten lábbal, mindegyikükkel tudunk hátulról építkezni, nem is akárhogy.. Úgyhogy a kapuskérdés is olyan nekem, mint a jobbhátvéd, SR-t egy hangyányival szívesebben látnám itt, de ha Vidal lesz a befutó, egy rossz szavam nem lesz, mert mindketten baromi szimpatikusak, és vannak érvek is mellettük. Bravoval is így vagyok, a két kapus személyisége elég hasonló szerintem, emiatt egyikük se lesz szimpatikusabb a másiknál, teljesítmény alapján se lehet nagyon különbséget tenni, rosszul nem nagyon járhatunk egyikükkel se..
Azt meg mellékesen teszem hozzá, hogy igazából Bravo is jó esetben majdnem 10 évre megoldhatja a posztot, 31 évesen jött, simán benne van, hogy véd 40 éves koráig,